Referat fra generalforsamlingen lørdag den 12. februar 2022 hos den gode CT.

 

Tilstedeværende: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ

Fraværende: Ingen

 

Så fandt vi endelig tid og plads og lov til et godt, gammeldaws tippemøde, som vi lider det på en lørdag med bold og den ganzen molevitten. Den gode CT havde budt ind i det glade Tybringske domicil på Bomporten, og tænk bare – på 2 dage nær var det her faktisk præcis 35 år siden, at den gode LPW på et møde i selvsamme lokaler indtippede foreningens allerførste 13 rigtige – ja, man husker det jo, som var det knapt så længe siden.

Således spændte i forsøget på at gentage også den succes indfandt foreningens medlemmer sig forventningsfulde til store bjørnekrammere. Som traditionerne næsten foreskriver, ankom et enkelt medlem dog en anelse forsenet, og lad os blot føre til referat, at det denne gang ikke var ham. Med alle velplacerede omkring husalter og sofabord frembar vor gode vært til alles glæde og behagelighed flere skåle med de uundværlige og altid fabelagtige pølsehorn – points igen til fruen.

De første velkomst-øl kom på bordet, og så var vi i gang. I anledning af en just overstået rund dag hos vor glade vært, havde den gode FL på foreningens vegne klaret en lille erkendtlighed, som han overrakte til applaus – vi glemte vist synge for fødselaren, men det var nok til alles bedste. Snakkene gik lystigt omkring bordet, og nærmest førend vi opdagede det, var dagens tippekamp og dermed etapens finale i gang. En halv-kedelig første halvleg lokkede møde-øllene frem, og den gode FL havde naturligvis og glædeligvis fundet no’le rare rariteter frem til os. Stor tak til vor altid gavmilde øl-sponsor – en tradition, som han svært vil få lov at slippe.

Resultaterne begyndte så småt at tage form, og trods en enkelt sent spillet kamp, kunne det snart tydeligt ses, hvor de eftertragtede æresbevisninger bar henad. Den gode SBM havde på forhånd sat sig solidt på Joker-hatten, og hvor der ellers var gevaldig spænding i den anden ende op til finalen, så viste det sig, at den gode GBL i suveræn stil snart skulle udskifte Joker-hatten fra forrige etape med denne etapes Fessor-hat – det kan altså godt betale sig at tippe lørdags-kampene.

Og lad os da bare tage et blik på dagens gevinster, thi der var såmænd ganske mange. På etapens finale-opstillingen havde den gode FL blot en enkelt lille skæv sikker, men desværre var max ikke helt med os denne gang, og det endte så med immervæk flotte 1 11-er og 5 10-ere til i alt 100,50 gode penge. Vor forbløffende formand havde fundet en fin 10-er til 13 penge på sin enkelte række – også en slags markering på gevinstlinien. De halve hunde ville også lege med – den gode CT havde spillet 4 ud af 5 og friskt udvalgt 5 ulige tegn fra vor nye etape-Champ’s enkeltrække – 4 gik hjem med en gevinst på hele 461,50 rare penge. Den gode FL havde spillet en hidindtil uset alt-eller-intet med en gevinst på 10 penge, og sidst men ikke mindst viste kenoen fra den gode SBM for en gangs skyld sit fulde værd med hele 125 af slagsen. Sjældent tilforn har vor kasserer vist haft så meget at set til.

Vor glade vært var nu begyndt at rumstere i køkkenet, og forsamlingen følte sig dragne imod det velbedækkede bord, hvor en dejle forret bestående af trekantet toast med laks og hjemmerørt peberrodssalat og rosenpebre fristede over evne. Måske var det her omkring, vi havde selve mødet, men os nu bare forsætte med at referere fra menuens storhed. Hoved-retten var nemmelig nærmest definitionen på et tippe-måltid og enhver tippedrengs drøm – en eminent boeuf bourguignon, der havde simret i dagevis og hertil fabelagtigt knuste kartofler – hvad kan man ønske sig mere. Det skulle da lige være lidt mundgodt til dessert, og her fik vi så i overflod, hvad hjertet kunne begære, og hvad vore små mawser knapt kunne rumme. En grumme god og flot kage i lag, og så var det vist slut med den værste sult. Al denne herlighed blev naturlig ledsaget af liflige hvide og røde og portede vine, og der blev bare ahh-et og hmm-et hele vejen. Selv vor gode vært tænkte måske alligeveller, at det hele næsten var lidt for meget af det gode, så gavmildt og ganske unødvendigt satte han kage og portvin på husets regning – tak er immervæk kuns et fattigt ord.

På et tidspunkt afholdtes selve generalforsamlingen, og såvel formand som kasserer holdt som altid længere foredrag, men lad os blot straks gå videre til kåringerne for etapen. Den gode SBM var urørlig som Joker-vinder, og den gode GBL endte på selve dagen med at blive en overbevisende Champ. Forsamlingen hyldede de to dygtige vindere behørigt, så hattene passede. Ingen indkomne forslag – næste møde blev foreløbigt fastlagt til den weekenden omkring lørdag den 11. juni, hvor Klubhuset lægger golfbane og lokaler til forhåbentlig stegte ål med videre.

Slutteligt nåede vi til eventuelt, hvor den gode GBL tilbød sig som sponsor for en ny års-præmie i form af en flaske alkoholisk læskedrik, der fra og med indeværende sæson vil blive tildelt det medlem, der kan fremvise det højeste indtjente beløb på alle hylder. Dette beløb vil være summen af hver enkelt medlems gevinster på såvel opstilling som enkeltrække og ½ hunde samt bøder og op-til-1-eren. Kassereren blev pålagt at dokumentere dette i den på hver generalforsamling fremlagte status, og om muligt skal dette ligeledes fremgå i en linie på den ugentlige ugeseddel – hvis ellers vor webmaster magter at få det præsenteret på en rimelig læselig facon.

Herefter blev det tid til kaffe med det hele og kortenspil, som snart blev suppleret af GT on the Rocks med is, og da den gode FL efter no’le ellers gemytlige timer havde fået blanket alle vi andre af, blev det så småt ud på de små timer og tid til at pakke den tomme portemåne sammen og bevæge sig hjemad.

 

Kæmpe tak til den gode CT for dette fantastiske arrangement og glade gensyn, en stor tak til vor altid gavmilde øl-sponsor og af hjertet tak til alle for samvær af overordentlig social karakter.

 

Refereret efter evne af sekretæren.