Referat fra 35 års jubi generalforsamling lørdag den 1. oktober 2016 hos den gode FL.

 

Tilstede : Alle.

Fraværende: Ingen.

 

Så har der atter og igen været fest i vor lille tippeforening og sikken én af slagsen, her hvor den gode FL gæstfrit havde budt ind i Gadestævnets pragtfulde lokaliteter til markeringen af vort 35 års jubilæum. Vor glade vært havde i samspil med sin chef-makker bragt forventningens glæde hos foreningens medlemmer op på de uanede højder, og det var da også et helt igennem uforglemmeligt arrangement, hvor det ene store højdepunkt efter det andet afløstes af det næste.

Kokkene havde givetvis været i gang i ugevis, imedens vi andre mere nydende end ydende medlemmer mødte ind på slaget 16.00 i stiveste kasuelle puds og til stor gensynsglæde. Tippebolden rullede på storskærmen, og foreningen samledes i de behagelige omgivelser, hvor også de sidste halve hunde sluttelig kom på plads og i orden. Snart fremførte vor gode vært de første mundgodter medsamt dejle møde-øl, og således kan hele jubi-galla-menuen lige så gerne allerede her føres til skue til glade mindelser for alle sanser.

 

·         Antipasto Misto m/ Aperol spritz

·         Vitello Tonnato

·         Torskegilde

·         Granita Linoncello

·         Kalvekæber i vin m/ Grillet Polenta

·         Tiramisu

·         Italiensk/Irsk kaffe m/ Cantucci

·         Div. Drikkevare J

 

Men inden vi skulle forkæles med dette overflødighedshorn af veltillavet velsmag, skulle selve finalen for den tippemæssige del af sæsonens 1. etape afsluttes, ligesom selve generalforsamlingen med diverse kåringer mv. skulle afholdes. Og der skete jo hverken værre eller bedre det, at…

Formanden kunne berette om en relativ kort 1. etape, hvor 4 medlemmer havde delt de 8 omgange imellem sig med 2 til hver, og hvor alle opstillere faktisk havde markeret sig mere eller mindre på gevinstlinien - og det endda med jubi-opstillingen fra den gode JJ i hånden. Kassereren kunne berette om et noget begrænset arbejdspres - men det kunne jo vende…

Stemningen var selvsagt på højdepunktet, og Fessor- og Joker-hattene nærmest fløj fra det ene hoved til det andet, efterhånden som resultaterne skiftede, og der var lige ved at være lidt stress på, da den fede dame endelig sang på sidste vers. Det hele endte dog fortjent og retfærdighedsvis med, at den gode FL løb med etapesejren og Fessor-hatten, mens den gode LPW næppe heller helt ufortjent satte sig på Joker-hatten. Og opstillingen… - tja, den gode JJ havde helt undladt at se på enkeltrækken og istedet fuldstændigt kastet sin kærlighed på opstillingen, og det viste sig såmænd at bære frugter. Det endte nemlig med fornemme 1 11-er og hele 8 10-ere til i alt 858 penge og bonus og bifald fra forsamlingen. Denne flotte præstation blev dog - med al respekt måske en kende uventet - overgået af den gode GBL, som med sin smukke halve hund ramte en imponerende måljagt og således tilførte potkassen et yderst behageligt beløb på hele 2.562 penge - begejstringen ville ingen ende tage.

Evt. indkomne forslag og eventuelt fortabte sig helt i de ekstatiske jubelscener, men det skal nævnes, at kenoen til ingens overraskelse gav fine 10 penge, imedens lottoerne gav et stort, rundt ingenting.

Næste møde blev fastlagt til den 11. februar 2017 hos den gode LPW udi Kongens Lyngby.

Og så blev der kaldt til bords…

Her kan der igen kastes et appetitvækkende blik imod ovenstående menu, men inden vi fik lov til at mæske os, slog vor gode vært på sit glas og gav et lystigt indblik omkring no'le af de forgangne 35 års hændelser. Hvordan det hele var begyndt - hvormange penge, øl, møder, Othello-lagkager, kærester, koner, osv. som at vi havde forlystet os med - og hvad dette i de 35 år så havde afstedkommet af indtjening, hoved- og mavepiner, børn, børnebørn, nye kærester, andres koner, osv. osv. - festligt og fornøjeligt.

Og så blev der ellers uhm-et og skålet og ahh-et og sludret og grinet og sunget jubi-sang til den store guldmedalje aftenen igennem, og da vi nåede til kaffe og evec, var klokken lige pludselig henad midnat. Vor gode måljagt-mester måtte herefter melde pas og trække sig tilbage med en lidt nervøs fordøjelse, og efter endnu et par times gemytlig konversering og en lille godnat-øl var det tide også for vi andre at takke af efter et forrygende jubi-arrangement.

1000 mange tak til fam. Levy for lån af hus- og hjerterum og til vært og kokke og sponsorer og andet godtfolk for at gøre denne festdag helt speciel og mindeværdig.

 

Refereret efter evne af sekretæren.