Referat fra generalforsamlingen den 6. januar 2024 hos den gode FL.

 

Tilstedeværende: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ.

Fraværende: Ingen.

 

Referentens langtidshukommelse har ikke helt meldt sig endnu, så man må måske forberede sig på at læse et lidt hullet referat – aldrig mere sprut!

Men det blev så slut på den gevinstmæssigt også noget sølle 2. etape her på vor lille tippeforenings 43. sæson. Men nu har vi da heldigvis andre gode formål end blot at berige os med ussel mammon, og dette bringer os jo ubesværet henimod grunden til dette lille referat – nemlig endnu en social sammenkomst i form af et umanerligt behageligt tippetræf her hos den gode FL.

Og selv om vejret på dagen var ligeså koldt som vores gevinstlinie, så fik alle hurtigt og nemt varmen efter en omgang bjørnekrammere i den varme stue hos den gode fam. Levy. De første af ganske mange møde-øl dukkede lidt utidigt – men slet ikke uvelkomment - frem, og sammen med grisehuder og andet knas var forsamlingen snart klar til at imødegå den spændende etape-finale.

Vor foruroligende formand havde fået den tvivlsomme ære at ordne opstillingen på den filøjerlige polka-kupon, og således var forventningerne naturligt større til de oftere givende halve hunde. Vore vedtægter nævner, at en sådan halv hund skal kunne vise sit resultat inden mødets afslutning, og således var det jo helt efter reglementet, at den halve hund fra den gode GBL faktisk var afgjort inden mødets begyndelse. Og så gjorde det ikke historien dårligere, at der søreme var gevinst og hele 177,50 rare penge. Og så kan vi ligevel hurtigt afrunde den totale indtjening, hvor den altid glade Keno fra den gode SBM denne gang kunne melde om hele 5 rare penge. Tipsen var også denne gang uden Max men uretfærdigvis også uden gevinst til de ellers mange pæne 10-ere. Med 4 senere og dermed måske afgørende kampe på kuponen blev selve generalforsamlingen forlagt til senere.

Thi vor gode vært kaldte nemmelig til bords, og det behøvede han naturligvis ikke at gøre to gange. Forsamlingen bænkede sig forventningsfulde omkring det veldækkede bord, og her er det jo så, at referenten hukommelse og stavekontrol måske ikke slår helt til. Man mindes en dejle jordskokke-suppe med kammusling, flankeret af bacon og fintskårne æbler og chips og husfruens krummegode hjemmebagte brød og hertil naturligvis en liflig hvidvin – det var vist ikke helt skævt. Den såkaldte hovedret da – ja, den var straks sværere grundet manglende notater, men det kunne måske have været en glad ko indbagt i serano-skinke og en ganske spiselig salat og selvfølgelig ledsaget behørigt med kartofler og sauce, og monstro ikke vi nød er lille glas rødvin til hele denne herlighed. Dette fantastiske måltid blev smukt rundet af med kaffe med og uden og dertil en eminent crumble-kage. Forhåbentlig har denne gengivelse ikke ramt helt ved siden af – om ikke andet så huskes masser af ahh-er og uhm-er og mums-er rundtenom hele bordet og tak for dejle mad er immervæk et fattigt ord.

Herefter eller måske lidt undervejs afholdtes så den ordinære generalforsamling, hvor den afsluttede etape jo ikke kunne give meget krudt til formandens beretning, ligesom ej heller vor kasserer havde mange guldkorn at fremvise. Således kom vi snart frem til kåringen af vore etape-vindere, hvor den gode LPW overraskende suverænt tog sig af Joker-hatten, og vor gode vært med mindst mulige margin holdt alle forfølgere bag sig og snuppede Fesser-hatten som etapens Champ. Begge vindere blev naturligt og fortjent hyldet og tiljublet af forsamlingen.

Ingen indkomne forslag og da kommende møde allerede lå fastlagt som jubi-træf i et forhåbentligt tørt sommerhus på Marielyst, kunne selvsamme træf vendes under eventuelt og så småt også planlægges. Mangt et godt tidsfordriv blev foreslået, og det kunne ende med travløb og dagens ret tordag, jubi-middag fredag, bowling og minigolf lørdag. Og igennem alle dage kunne en slags gennemgående 10-kamp med f.eks bowling, dart, pool, bob, bordfodbold, minigolf, stigegolf, kroket, petanque eller andet være en mulighed, om ellers vi kan finde tid og plads til det. Den gode SBM tilbød sig venligst som tovholder for et oplæg til sådanne olympiske lege.

Endelig besluttede forsamlingen, at runden om lørdagen under dette træf vil afslutte 3. etape og dermed denne 43. sæson.

Herefter blev bordet ryddet til et par timers gemytligt kortspil, og herunder kunne årsagen til no’le af referentens sorte huller muligvis findes, idet et forsigtigt skud kunne være, at vi her blev budt på et uimodståeligt kvantum af GT-ere. Men alting har en ende og således også denne herlige dag og aften og halve nat, hvor de fleste medlemmer nødtvungent efterhånden måtte bevæge sig udi den frostklare natteluft. Vor indimellem fornuftige formand kunne på dette tidspunkt ikke finde sin bil, men heldigvis kunne han benytte sig af husets liggende tilbud om behageligt nattelogi i husfruens walk-in-closet.

Det blev vist nærmest lidt opad søndag formiddag, førend der kom en lille smule liv i huset igen, men efter en frisk kop kaffe og en bid brød kunne formanden atter få øje på sin bil og takkede pænt af for denne gang og drog forsigtigt sydover.

 

Kæmpe tak til den gode fam. Levy for dette som altid storslåede arrangement.

 

Refereret igennem tåger af sekretæren.