(manglende) Referat fra generalforsamlingen den 23. november 2013 hos den gode FL.

 

Tilstede : Alle (vistnok)

Fraværende: Ingen glemt

 

Det er sølle - det er sørgeligt - men det er desværre også indimellem sandt. Det er ikke nemt at skaffe pålidelige referenter i vore dage, og finder man endelig et muligt emne, så er det immervæk et sats, om hvorvidt der vil komme noget godt ud af det - eller for den sags skyld bare noget. Den tårevædede søforklaring denne gang - som altid uundskyldelig, men ikke deto trods - skulle være, at der ikke var plads til flere referater på hjemmesiden !?

Forhåbentlig har mellemtiden fundet en løsning på denne givetvis mindre webmaster-udfordring.

 

Således skete det omkring finalen på vor 33. sæsons 1. etape, at den gode FL venligst havde åbnet dørene i familieresidensen på Gadestævnet til alles og fælles bedste. Vor udsendte referent havde i dagene umiddelbart efter dette fortræffelige træf følt sig rimeligt veldokumenteret udi notater og iøvrigt knivskarp på korttidshukommelsen. Dette skulle så vise sig at blive den gevaldigste sovepude i umindelige tider...

Man husker fra dagen svagt noget med en indledende golfrunde på Solrød Golfbane for formanden hamselv og de gode FN og JJ - og måske har det været al denne friske luft mv., som at der på et tidspunkt har fået tømt ud i de små grå - huskeceller. Der var da vist forresten så også noget med en badetur og tøjskift og pølsemadder hos den gode FN bagefter - jamen, så tror da pokker, at der er gået kludder i sommes reference-punkter.

Men alle nåede da ikke desto trods velafholdent frem til møde hos den gode FL, hvor alle foreningens medlemmer snart samledes glade omkring hjemmets arne. Vor glade vært havde fremtryllet - han kan jo heldigvis slet ikke lade være - diverse mundgodt til at varme og køle os ved, og i faktorernes uendeligt ligegyldige orden indeholdt mødet velsagtens no’le uhørte betragtninger fra formand og kasserer og ingen indkomne forslag. Det nærmeste man kan komme en sikker erindring skulle lige være møde-øllet - det var da vist noget med glade jul, dejle jul - og mange tak i lige måde.

På et tidspunkt har vi også kåret og hyldet no’le etape-vindere, og det vil givetvis stå lysende klart hos flere, hvorledes der her blev givet og taget af gode hjerter i en mere end tæt finale. Fra et nærmest uindhenteligt baghjul løb den gode CT med Fessor-hatten, og samtidigt gav det ovenihatten et ganske betragteligt beløb fra hans halve hund. En ITrække fra den gode JJ var for svær at matche, og således fik den gode SBM æren af at være etapens behagelige Joker.

I et ellers hidindtil bortkomment - men efter en omsigfattende eftersøgning igen genfundet - notat fra mødet har referenten opdaget følgende fragment af en notits:

Et forslag til et forsøg på at finde no’le gule og grønne skove lød på, at - i uger med jackpot i lotto skulle vi ekstraordinært indspille vort gammelkendte lotto-system. Forsamlingen besluttede, at dette skulle forsøges i perioden indtil næstkommende møde og så her efterevalueres. Det kan her ganske længe efterfølgende nævnes, at der muligvis har været jackpots i lotto i den pågældende periode, men vi har så - måske desværre - bare ikke husket på at deltage.

Næste møde... - nå, det er vist allerede passeret.

Men så var det madtid!

Når nu den gode FL som her har rørt ved gryderne - og det gør han heldigvis tit og gerne - og man skal lagre endnu et af mange storslåede måltider, så kan det efterfølgende for os erindringshandicappede godt være lidt vanskeligt at skulle fremkalde præcis den korrekte menu til enhver given tid. En forsigtig efterspørgsel hos le Chef de cuisine, lui-même har dog konfirmeret, at det smagte fortryllende godt! Uden at forsøge med alt for mange usikre detaljer, så blev vi forkælede med store (tiger?)rejer i noget hvidløgsguf og med mango - dernæst farseret fasan med heldige kartofler og helt vild sovs - og så kunne vi ikke mere, men nød ikke desto trods slutteligen den eminente isdessert a la maison og en glad port.

Herefter blev der sandsynligvis kaffet, GT-et og pokereret, så længe øjnene rakte.

En kæmpestor tak til den gode FL for dette som altid rasende gemytlige og 5-stjernede arrangement.

 

Digtet i mangel af bedre af sekretæren.