Referat fra generalforsamlingen lørdag den 1. februar 2020 hos den gode FN.

 

Til stede: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Fraværende: JJ.

 

Så blev det finale på vor lille tippeforenings 2. etape i den 39. sæson. Her var vi på besøg hos den gode FN, som havde budt ind til træf på Hjaltesvej udi Ølstykke i no’le festlokaler, der jo nærmest var som skabte til formålet. Vel kunne vejen dertil måske findes kringlet for somme, men i godt selskab med en veldefineret tourplan, et par håndbajere og en lille sæk grisehuder, så bliver en togtur hurtigt en fest. Og bliver man ovenihatten afhentet ved stationen og bragt til dørs i limousine, så ender man jo med at føle sig helt royal.

Med alle tilstedeværende således godt og vel i hus kunne vi snart gå i gang med, nå ja - håndbajere og grisehud i godt selskab… Også tippebolden kom i gang, og spændingen omkring gevinst-garantier og etapens æresbevisninger var selvsagt på højdepunktet. Scoringerne begyndte at donge ind med mere eller mindre tilfredse grynt rundtenom, og med den fede dame i baggrunden syngende på sidste vers fandt vor flinke mødeøls-sponsor de første liflige smagsprøver frem, og inden længe blev der ahh-et og uhm-et alle vegne.

Selve mødet kunne tage sin begyndelse, og samstemmende kunne formand og kasserer berette om etapens hidtidige begivenheder og resultater. Vi hørte om fald i alles gennemsnit ift. 1. etape, en stor stigning i mulkts og tværtom i gevinster, hvor størrelsen dog opvejede antallet og gav en pæn potkasse - primært reddet på målstregen af en flot, bonusgivende gevinst fra den gode LPW via en sjælden glad garanti.

Statussen med de afslørende farver bragte forsamlingen herimod uddelingen af æresbevisningerne, og trods en vis spænding før finalen endte det med ganske sikre vindere. Den gode FL overrakte sin fortjente Fessor-hat til sig selv og virker jo helt urørlig også til sæson-finalen. Joker-hatten - uheldigvis glemt af forrige etapevinder - fandt derimod en noget overraskende og - så vidt vides - debuterende ejermand i vor gode vært, og den gode FN glædede sig ikke mindst ved det manglende fysiske bevis på æren. Begge vindere blev behørigt tiljublet, men den gode FL så dog ud til at være bedst tilpas med at modtage forsamlingens hyldest.

Under indkomne forslag havde den gode FL formuleret en tilføjelse til vore vedtægter, som vi nok alle på én eller anden måde havde haft i tankerne. Det drejede sig om vort savnede medlem - den gode JJ - og hvorledes foreningen kunne ære hans minde. Det var således en meget nem beslutning for forsamlingen at indføje begrebet æresmedlem i vore vedtægter - den gode FL havde smukt formuleret en paragraf, som bestyrelsen snarest vil indpasse i vore vedtægter.

Næstkommende møde blev fastlagt til weekenden omkring den 2. maj 2020 som et naturligt sommermøde hos den gode GBL, og selve mødedagen vil samtidigt være sidste runde for sæsonen.

Under eventuelt bemærkede den gode LPW, at vi - set i lyset af den ikke huskede Joker-hat - måske burde pålægge en evt. gentagelse samme konsekvens som en mangelfuld møde-påklædning. Forsamlingen fandt idéen god og rigtig, og bad bestyrelsen tilføje dette i vore vedtægter til vedtagelse på et kommende møde.

En nem opsummering af indsatser og gevinster fortalte, at den gode SBM - med en skidt garanti - fik 3 hæderlige 9-ere på sin opstilling, men også 3 x 5 penge på sin Keno - og det var så desværre alt, hvad der var.

Til gengæld var det så blevet mad-tid, og den gode FN havde på fortræffelig vis fremtryllet en galla-middag med det hele og lidt til og meget mere. Til start en eminent lakse-spinat-roulade efterfulgt af en altid stor-hittende omgang svinekæber med dejle mos afsluttende med en fabelagtig tiramisu. Hertil skønne hvide og røde vine og sort kaffe - og så var drengene vist også til overflod glade og veltilfredse - uha, det var godt.

Kortene og GT-erne kom på bordet, og efter et par timers gemytlige rundgange blev det pludselig de små timer og tid til opbrud. Og som den forbilledlige vært den gode FN havde været hele vejen igennem, var det jo nærmest naturligt, at han også havde sørget for hjemtransport til dem, som at der ville hjem og nattelogi til ham, der hverken kunne eller ville.

 

Således kan referenten som altid afrunde af med at sige stor tak til den gode FN for dette gevaldige arrangement og også en stor tak for de altid skønne møde-øl fra vor altid gavmilde sponsor.

 

Refereret efter evne af sekretæren.