Referat fra generalforsamlingen den 7. oktober 2023 hos den gode FN.

 

Tilstedeværende: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ.

Fraværende: Ingen.

 

Jamen, se nu bare for et lynendes hurtigt referat! Og regnskab og status er også allerede klare – skal den sekretær da aldrig på pension, så han kan få noget at tage sig til ?

Nå, men det var altså langt om længe blevet tid til at skulle gøre en ende på vor lille tippeforenings lidelser på denne vor 43. sæsons 1. etape. Den gode FN havde venligst budt sig og sit dejlige domicil i navnkundige Ølstykke til denne finale. Naturligvis var forventningens glæde enorm, og det kan ellers nok være, at det blev en fest, der gav alt, hvad vi havde drømt om – og mere til. Og ganske passende tilfældigvis… - vi er vel alle efterhånden stoppet med at forsøge at tælle lysene i lagkagen, men faktisk runder vi jo netop i disse dage vort 42 års jubilæum – hip hip hurra !!

Mødetid omkring kl. 15.00 og søreme om ikke alle – som i alle – var på plads og i orden til bemeldte tid, og efter no’le fornuftige bjørne-krammere sad alle snart klare og parate til den første velkomst-øl.

Snakken gik lystigt som altid, og lige pludselig var der gang i finalens tippe-kampe, og de første scoringer kunne noteres. Vor altid glade og gavmilde mødeøls-sponsor havde medbragt friske smagsprøver – og 1000 tak for det – og dermed tyvstartede vi selve mødet. Vor fortvivlende formand havde svært ved at finde ord for den indtil nu usædvanligt pauvre etape, og da vor arbejdssøgende kasserer havde tilsvarende meget at sige omkring etapens økonomiske misforhold, så blev begges beretninger forbigået med et minuts stilhed.

Med en endnu ikke afsluttet men dog tilpas fremskreden kupon kunne forsamlingen herefter kåre og hylde vore etape-vindere. Fessor-hatten blev relativt fortjent vundet af den gode FN, mens den gode SBM ej heller ufortjent måtte modtage Joker-hatten. Begge vindere blev naturligt hyldet og tiljublet af forsamlingen.

Under indkomne forslag gemte der sig vor igangværende undersøgelse af mulige lokaliteter til vort kommende 42½ års jubilæum til maj næste år. Det langsomt arbejdende udvalg havde tidligere foreslået 3 muligheder ved Marielyst og omegn og i samme moment opkastet idéen om at udvide søgningen til mere nordlige områder. Forsamlingen havde dog intet ønske om at fratage udvalget sine beføjelser og udviste derimod en stålfast forventning om at skulle sydpå, og således blev udvalget opfordret til at fortsætte den tilbundsgående undersøgelse med en endelig afgørelse for øje.

Næstkommende møde blev foreløbigt fastlagt til lørdag den 6. jan. 2024 – og lidt senere på aftenen lykkedes det os endog at huske, at der ligeledes burde findes en lokalitet, og den gode FL imødekom heldigvis forsamlingens ønske om atter at kunne aflægge Gadestævnet et behageligt visit.

I granskningen af mulige møde-datoer åbenbaredes en anden og nærmest tilfældig dato, og forsamlingen bad således uvist af hvilken grund foreningens medlemmer om allerede nu at reservere weekenden omkring lørdagen den 3. aug. 2024.

Ingenting under eventuelt, men vi kan da her lige melde om den positive udvikling i dagens spil. Finale-opstillingen fra den gode GBL havde desværre hele 3 skæverter, men til gengæld var Max pludselig returneret tilbage fra sin utidige orlov, og således blev det til en længe savnet gevinst fra 1 fin 10-er og hele 10,50 rare penge. Og de halve… – flere var tæt på at være lige ved, men mere end tæt på var den gode FL med en flot odds til hele 189 penge. Og den altid givende Keno fra den gode SBM var denne gang i voldsomt give-humør med fornemme 150 penge. Godt godt gjort og tillykke til os.

Og så var det endda ikke helt slut med de milde gaver endnu – for nu var det nemlig blevet madtid!

Og hvor skal man næsten starte – forretten kunne være et bud, vil somme givet foreslå, og her fik vi en lækker rørt laks med diverse godt krydder og med og uden små tomater og ikke at forglemme husfruens himmelrige hjemmebag. Hertil nød vi en dejle Chardonnay (godt husket!). Hovedretten var en umanerlig vel-grillet okse med rørende rodfrugter, fyldt portobello, en frisk salat og kræmet svampe-sovs – det var også bare guffeliguf. Hertil nød vi en dejle rød vin (knap så godt husket!).

Alt dette var egentlig mere end nok for de fleste, men den gode FN havde da såmænd også lige en lille 12-personer Othello-kage, som at vi skulle kigge på – der var vist enkelte tallerkener, der ikke blev skrabet helt i bund.

Kaffe og Tullemor kunne vi dog lige klare, og herefter var aftenen også ved at være sent på den, og den gode og bilende CT var så småt klar til afgang. Logistik og praktik fik de gode FL og GBL til at udnytte denne transport-mulighed, og efter en par enkelte GT-er var også de gode SBM og LPW klare til at bevæge sig udi den klare nat imod nærmeste jernbanestation.

Vor gode vært havde venligst såvel tilbudt som påbudt formanden et behageligt nattelogi, og efter en sidste godnat-GT blev lysene slukket også på Hjaltesvej.

Tidligt søndag morgen blev vor forsovne formand forsigtigt kaldt til opvågning og helt unødvendigt præsenteret for et overdådigt morgenbord, som han desværre på det tidspunkt dog mestendels følte for at indtage primært med øjnene.

Som fodnote og lidt udenfor referat kan det nævnes, at skulle no’le i de nærmeste dage føle for at telefonere privat til formanden, så vil man gå ekstraordinært forgæves – formandens klappe-telefon blev nemmelig glemt og efterladt i Ølstykke og er i skrivende stund sandsynligvis på vej sydover med et postvæsen…

 

Sluttelig en stor tak til vor som altid gavmilde mødeøl-sponsor og kæmpe tak til den gode fam. Nielsen for dette fabelagtige arrangement.

 

Refereret efter evne af sekretæren.