Referat fra generalforsamlingen den 15. februar 2014 hos den gode FN

 

Tilstede : Alle.

Fraværende: Ingen.

 

Så rundede vi søreme også 2. etape på 33. sæson i vor lille tippeforening, og den gode FN havde fri- og velvilligt budt ind til finale-møde i de til stadighed fortræffelige lokaler på Viemosebro. Naturligvis ville ingen af vore gode medlemmer undslå sig dette forventeligt storslåede arrangement, og således sad alle inden længe efter den annoncerede mødetid højspændte omkring det guf-fyldte mødebord for at følge ud-, ind- og afviklingen i den altid godmodige - men denne gang dog sjældent uforudsigelige - dyst om etapens æresbevisninger.

 

I forventningen om højtgående bølger ved opløbstregen valgte forsamlingen at tyvstarte lidt med selve mødet - her kan udsigten til noget umanerligt dejle møde-øl dog muligvis også have tilskyndet denne beslutning. Og vor altid gavmilde mødeøls-sponsor havde i dagens anledning medbragt no'le af de gyldneste af gyldne dråber, som at der overhovedet kan brygges udi øl. Her var et udsøgt udvalg af Jacobsens JuleBock og Golden Naked samt Semper Ardens Christmas Ale - alle i top-3 på de flestes hitliste over juleøl - uhm - og tak for det.

Selve mødet havde som så oftest tilforn ikke de store og vidtløftende betragtninger at melde om fra bestyrelsen - dog kunne noteres en rimelig anvendelig potkasse lissom en for næsten alle glimrende indleveringsfrekvens på etapens enkelte rækker. Endnu kunne vore æresbevisninger ikke uddeles, men man fornemmede i forsamlingen tydeligt en helt speciel opmærksomhed omkring hver eneste ændring på scoretavlen. Her i bagklogskabens ulideligt klare lys kan det jo så nævnes, at det faktisk var kuns én enkelt lille scoring - eller mangel på samme - i én enkelt lillebitte kamp, som at der afgjorde begge hattes endeligt. Det blev fuld fortjent - naturligvis - den gode FL, der løb med æren til Fessor-hatten, og i den anden ende lykkedes det lige akkurat for vor forkrøblede formand at få fingrene i Joker-hatten.

Ingen indkomne forslag og datoerne for de kommende møder blev lagt omkring den 21. juni hos den gode GBL i Queensmill og omkring den 2. august i klubhuset. Endvidere blev datoen for sæsonens allersidste tips fastlagt til lørdag den 3. maj i uge 18.

Under eventuelt fremførte den gode FL, at vi jo inden alt for længe ville nærme os et 35-års jubilæum, og det henstilledes således til forsamlingen at have dette in mente og gerne gøre sig forestillinger omkring, hvorledes dette til den tid kunne markeres på passende vis. Slutteligen faldt en bemærkning til, at det på dagen rent faktisk var præcis 27 år og 1 dag siden, at Klub-13 optog sit første medlem, og at seneste indmeldelse i selvsamme klub snart lå 12 år tilbage. Så med en opfordring til denne klubs højt ærede medlemmer såvel som nye ansøgere om et gerne øget beredskab sluttede mødet i ro og god orden.

Efter den knivskarpe afgørelse i dysten om etapens hovedbeklædninger med målfoto og fintælling varede det ikke længe, førend vor glade vært hidkaldte forsamlingen til bords, og her kan det ellers nok være, at saligheden snart bredte sig iblandt foreningens medlemmer. Undertegnede vil her fravælge at referere enkelte utidige kommentarer undervejs fra vor kræsne formand - måske var han alligevel tynget af den nyvundne hovedprydelse. På mere værdig vis blev den gode FL hyldet behørigt som Champ for etapen - og givet storfavorit for sæsonen.

Menuen fristede fra start med en dejle velkrydret laks svømmende i et ocean af røde bær og hertil en velpresset hvid drue. Mellemretten var en herreret af en omgang ossobuco med små fint polerede kinesiske kartofler og gremolata-drys og hertil en god tung rød drue. Ikke desto trods at appetitten herefter kunne ligge på et meget lille sted, så lykkedes det vist de fleste at nedklemme indtil flere portioner af den afsluttende smukke og fremragende tiramisu - multo grazie per tutti frutti.

Således rigeligt velforsynede og ditto tilfredse kunne vi så småt gøre bordet klar til kortensspil, imedens kaffen blev sat over og skummet blev pisket. Den gode CT måtte herefter desværre forlade selskabet til fordel for en nattevagt, men i stedet tog den gode GT så over, imedens kortene lystigt gennemtævedes til et godt stykke ud på nattens små timer.

Omkring tipperen og andet spil kan det nævnes, at opstillingen fra den gode GBL gav passende 8 8-ere, lottoerne gav 2 fine 4-ere til 76,- penge, og de halve hunde gav ingenting - ja, selv kenoen svigtede. Slutteligt skal der lyde en kæmpestor tak til den gode FN for dette yderst behagelige og gemytlige arrangement. Vi kommer meget gerne igen, men ikke desto trods - held og lykke med hussalget.

 

Refereret efter evne af sekretæren.