Referat fra generalforsamlingen lørdag den 2. juli 2021 hos den gode GBL.

 

Tilstedeværende: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ

Fraværende: Ingen

 

Så blev det heldigvis atter igen tid til at få lov til at vove sig udi at digte et lille referat fra en generalforsamling i vor gode, lille tippeforening. Efter en nærmest uendelig lang periode uden fælles oplevelser af social karakter, var vi nu alle blevet mere eller mindre vaccinerede og dermed så godt som immune overfor alverdens skab og andet utøj. Således havde den gode GBL kaldt ind til et længe savnet sommermøde i residensen i Dronningmølle som afslutning på foreningens 40. tippesæson, og det kan ellers nok være, at man glædede sig – vel nærmest som til en barndoms julaften.

Grundet omstændigheder blev der denne gang ikke plads til en omgang golf på stor bane om fredagen, og grundet andre omstændigheder havde den gode FN meldt en lidt senere ankomst opad lørdagen, men ellers var alle andre mere end klare til at møde friske op til stort morgenbord lørdag henad omkring ved 9-tiden. Gensynsglæden var selvsagt på højdepunktet, og sjældent har man vel set og mærket større bjørnekrammere.

Efter rydning og oprydning af det dejlige morgenbord og efter en bestemt afvisning af forsigtige overvejelser omkring muligheden for en lille slapper på terrassen gik turen imod et par runder golf på den altid spændende par-3 bane i Bøtterup. Ære og store præmier var naturligvis på spil, men referenten må her se sig nødsaget til at minde om især den olympiske ånd og det glimrende vejr og ikke mindst det dejlige selskab. Godt gennemvarme og en kende dehydrerede og nu også med den gode FN på banen, drog forsamlingen herefter retur til sommerhuset, hvor der efter en enkelt kølig pilsner på den solrige terrasse, snart kom godt gang i det muntre køkken.

Den gode GBL havde forberedt et overdådigt bord med alt godt fra havet – og det naturligvis i gevaldige størrelser og mængder og en kvalitet, der sagtens kunne måle sig med de allergodeste Bornholmske røgerier. Så længe no’le kan huske, har vor lille forening også nydt godt af vor glade mødeøl-sponsor hos De Forenede – og det er med kæmpe fornøjelse nu at kunne føre til referat, at denne behagelige ordning fortsætter også umiddelbart uden den direkte givende forbindelse til De Forenede. Vi siger stor tak for mange års ualmindeligt dejle samarbejde og ser frem til det nye med samme forventningsglæde. Hvorom alting er – der kom glade mødeøl på bordet og apropos drikkevarer, så blev de 3 næsten helt fyldte flasker snaps, som at den gode GBL præsenterede, også modtaget med åbne arme, men også den drillende bemærkning: ”Har du ikke mere end det?” Sådanne skal man ikke udfordre den gode GBL – vel havde han et par flasker mere, men kunne forsamlingen tørlægge disse første 3, så ville han sætte dem på husets regning. Sådanne skal man så ej heller udfordre vor lille tippeforening, og med lidt god vilje og en anelse gruppepres lykkedes det lige akkurat at finde plads til også de sidste af disse gyldne dråber.

Hvad der herefter – og nok også lidt før – skete, vil fra referentens side næppe kunne tilskrives nogen kronologisk akkuratesse endsige andet hold i virkelige hændelser. Med udsigt til den kommende EM-kamp, opstartede vi vistnok selve mødet, hvor det omdelte regnskab og status kunne betragtes, og her var det jo især den uden undtagelse aktive deltagelse igennem hele sæsonen, som at der kunne nydes. Ligeledes var diverse kassebeholdninger ganske tilfredsstillende, og dermed kom vi umiddelbart frem til emnet omkring festligholdelse af vort snarlige 40 års jubilæum. Den gode GBL havde immervæk en god forbindelse til et hotel på Bornholm i omegnen af Snogebæk, og han blev således pålagt at undersøge og fik vel i princippet carte blanche til bare at sørge for alt det fornødne til en udflugt på 3-4 dage i uge 40 fra ca. torsdag den 7. til søndag den 10. oktober 2021.

I samme ombæring fik den gode LPW opgaven at arrangere passende beklædning med logo og jubi-indikator og evt. medlemsnavn. Sekretæren fremsender tidligere tiders skabelon med plads til evt. nødvendig justering. Vi fik vist ikke helt aftalt farver og størrelser, men monstro ikke at den gode LPW finder på noget passende.

Foreningens æres-symboler har jo gennem hele denne sæsonen skiftet lidt hoveder og desværre mest på papiret, men nu skulle vi jo kåre og hylde sæsonens vindere. Kåre og hylde kunne vi sagtens og gjorde gerne – Joker-hatten blev pænt overdraget fra den gode GBL til den gode og suveræne SBM, men Fessor-hatten til sæsonens Champ – som naturligvis blev den suverænt gode CT – glimrede desværre ved sit fravær. Forsamlingen havde dog rimelig forståelse for, at den ubegribelige situation at Fessor-hatten skulle befinde sig i Klubhuset, måtte have været svært tænkelig også for vor forglemsomme formand. (Det kan udenfor referat nævnes, at hatten nu er fundet i god behold og klar til at finde sin rette ejermand – måske på en Bornholmer-tur).

Heromkring var det vel blevet tid til kvartfinale imod Tjekkiet, og også det blev jo en gevaldig og festlig oplevelse. En sikker 2-1 sejr til os og de rød-hvide, hvilket jo så betød, at vi ikke skulle hjem.

Forsamlingen bevægede sig ud til den friske luft og den sidste sol på terrassen, hvor et par mere eller endnu mere kurante flasker whiskey fik passende selskab af et par kander kaffe og skum. Med en anden mindre spændende kvartfinale afgjort i baggrunden nærmede den lyse nat sig og dermed også en sengetid – for no’le. Med en stor golf-match søndag morgen følte den gode GBL for en tidlig dyne, og da vor forældede formand fik øje på poker-bordet og Tanqueray-en i det fjerne, slap også hans kræfter op, og han gik ind i sig selv og sit telt.

Så der var efter sigende 5 friske medlemmer, der fandt småpengene frem, og mens tiden nærmest stod stille, fik GMT en ny betydning, hvor G-et står for Gin… På et vist tidspunkt blev det dog tilstrækkeligt med liv og glade dage også for de sidste – selv om søvnens indtog dog her ikke fik nævneværdig indflydelse på lydniveauet.

 

Søndag morgen betød en tidlig optur for vor gode vært, som skulle forsvare farverne i endnu en stor golfturnering - efterfølgende er det blevet os oplyst, at han som altid havde holdt sig beskedent tilbage denne gang dog med en fornem 4.-plads til følge – imponerende, hvad en anpart i 3 flasker snaps og ingen søvn kan gøre ved éns golfspil. Den gode CT var ligeledes sporløst borte ved vi andres opvågning – vel dog næppe for at skulle golfe. Vi andre lunede en god bolle og en kop kaffe, og efter lidt spredt oprydning takkede somme af os pænt af og overlod den sidste opvask og støvsugning til de gode SBM og LPW.

 

Kæmpe tak til den gode GBL for dette storslåede arrangement, en stor tak til vor altid gavmilde sponsor og af hjertet tak til alle for bare at være sammen.

 

Refereret efter evne af sekretæren.