Referat fra generalforsamlingen mv. lørdag den 03. juni 2017 hos den gode GBL.

 

Tilstede : Næsten alle.

Fraværende: CT.

 

Dette weekend-træf til afslutning på foreningens 36. sæson fik desværre en noget kedelig opstart faktisk på selve dagen, hvor det hele lige skulle til at gå i gang. Den gode CT måtte i 11. time uheldigvis udskyde sin ankomst på ubekendt tid, idet noget øjen-halløj tvang ham til at frekventere sygehuset for yderligere undersøgelse. For nu ikke selv at miste bevidstheden i flere omgange, tør undertegnede her slet ikke komme ind på de nærmere omstændigheder, men der var senere en stor lettelse i forsamlingen ved den glade besked om, at operationen heldigvis var gået som forhåbet, og der bredte sig en glad forventning ved atter at skulle se den gode CT tilbage i fuldt flor inden længe. Der blev således i løbet af hele weekenden og ved mangt en skål sendt utalrige hjertelige tanker fra Queensmill imod Vangede med håbet om en snarlig og fuld rekonvalescens.

Men sjovet måtte jo gå videre, som det siges, og således indfandt 4 forventningsfulde golfere sig i den gode GBL’s sommerhus, inden turen gik imod Hornbæk Golfbane til årets Open de Tip med tee-off kl. 14:10. I pragtfuldt golfvejr (naturligvis) kom vi glade rundt på den pragtfulde golfbane, og efter megen TV-værdig golf undervejs blev vi alle med stor applaus modtaget som vindere på hul 18 af vore resterende 3 medlemmer.

Herefter gik det i samlet trop imod sommerhuset, og grundet det lidt fremskredne tidspunkt undlod vi det helt store koketteri og andre griller og nød ikke desto trods en sildemad og lidt snaps medsamt diverse andet guf og den godeste agurkesalat. En morfar til somme, lidt kaffe til no’le og lidt GT til de fleste ledsagede et par gode timers poker, førend de trætteste henlagde sig til 1.-salen, imedens et par endnu og igen friske medlemmer fandt bægrene frem til en lille godnat-balut.

Lørdagen oprandt med det store morgenbord, hvorefter turen gik til Par-3 banen, hvor årets længe ventede Pro-Am skulle afvikles. Kuns glimtvis turde man gætte på, hvem som at der var Pro, og hvem som muligvis kunne være Am, og igen kunne de mange tilskuere nyde en dygtig opvisning udi golfens mange svære slag. En dejle tour i ikke alt for varmt vejr sluttede med en kneben men fortjent sejr til hold 2 - ingen nævnt, ingen glemt. Solen fik op ad dagen et bedre vejr at skinne i, og den indbydende terrasse og køleskabets ditto væskebeholdning ventede lokkende i sommerhuset.

Selve mødet kunne vente til festmiddagen, men møde-øllet lod sig ikke holde tilbage. Den gode FN trakterede med no’le dejle Champ-øl, og vor altid gavmilde hovedsponsor fulgte behageligt lige i hælene med flere liflige smagsprøver, og stemningen var selvsagt på højdepunktet. Terningerne blev kastet og snart kom der også liv i køkkenet, hvor der blev skrabet og stegt og skabt mesterværker. Atter og igen ser vi os nødsaget til at skamrose den gode FL, som jo - foruden at medbringe eminent møde-øl - også gang på gang beriger os med sine kulinariske færdigheder. Foreningen kunne her glædes ved et festmåltid, der var timet og tilrettelagt med velstegte mørbrad-bøffer og en guddommelig champignon á la creme med bacon-drys og nye danske rodfrugter - uhm. Og herefter den lækreste af desserter nemlig nye danske, friskplukkede jordbær med hjemmelavet vanille-creme. Men må love for, at tak for mad er kuns et fatiigt ord.

Omkring på dette tidspunkt var noget CL-finale gået i gang, og via telefon og pc og anden trådløs trylleri kunne denne cirkus-forestilling beskues og gøres tålelig med en glad irsk kaffe som akkompagnement.

Muligvis i pausen afholdtes selve mødet, hvor formanden måtte korrekse kassereren for et noget fejlbefængt foreløbigt regnskab, men dog ellers roste foreningens medlemmer for en aktiv og relativ udbytterig sæson. Den gode SBM kunne kortvarigt overdrage Joker-hatten til vinderen af 3. etape - den gode GBL - som snart efter kunne returnere æren til sæsonvinderen. Ligeledes kunne den gode FN for et splitsekund udlåne Fessor-hatten til vinderen af 3. etape - vor forlignelige formand - for straks igen at modtage æren som sikker og fortjent sæson-vinder. Forsamlingen udtrykte sin delte hyldest til alle vindere.

Ingen indkomne forslag  - og næstkommende møde blev foreløbigt hensat til den 28. oktober - om alle evt. kan - og hvor den gode JJ tilbød at undersøge muligheden for en brugelig lokation i området af Lyngby.

Under eventuelt gik snakken lidt omkring lotto eller ej - DanskeSpil har forhøjet prisen for ”at kunne yde en bedre service!”, og derfor havde bestyrelsen til dette møde i protest undladt de vanlige lynere. Forsamlingens holdning hertil var (vistnok), at lotto var lidt ligemeget, men at vi dog skulle holde fast i de halve hunde (som vi så også havde undladt til dette møde).

Det var vist det - CL-finalen fandt en vinder, og forsamlingen fandt kortene og GT-erne frem, og aftenen/natten sluttede igen med en godnat-balut for de langtidsholdbare.

Måske skulle vi alligevel som en lille fodnote påtale et lidt specielt stunt, som fandt sted undervejs i pokeren. Da Tonic-en på et tidspunkt så ud til at skulle løbe tør, havde en velmenede person lagt en 1½ liters lemon på køl ved siden af isterningerne. Da denne flaske måske lidt for sent blev taget ud, var det meste af indholdet blevet mere end koldt. Vor fornøjede formand ville forsøge at lette lidt på trykket - på flasken - ved lige så stille at dreje skruelåget en kvart millimeter, og da låget således brød forbindelsen med den vedhæftende plastic-ring, lød et knald på højde med Rundetårn, låget fløj af som et projektil og en kaskade af lemon-vand stod meterhøjt op i lokalet. Og således fik alle vistnok en smule lemon-vand i glassene - og resten i håret. Vi lader billedet stå et øjeblik…

Søndag morgen med morgenbord og alm. oprydning og forsigtig hjemkørsel til den ventende sofa efter en dejle komsammen i god ro og orden.

Formandens bil startede søreme denne gang næsten helt af sig selv - til gengæld var den knapt så oppustet med et rustent søm i dækket, men efter lidt frisk luft på tanken i Tikøb holdt den heldigvis hele vejen hjem.

 

Mange store tak til den gode GBL og vore venlige sponsorer for endnu et gevaldigt og minderigt tippemøde – solkysten er og bliver uovertræffelig.

 

Refereret efter evne af sekretæren.