Referat fra generalforsamlingen omkring den 3. juni 2023 hos den gode GBL.

 

Tilstedeværende: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ.

Fraværende: Ingen.

 

Så var der indkaldt til sommerferie-træf i Dronningmølle hos den gode GBL, og det blev jo som altid en grande fest. Tippe-sæsonen havde egentlig taget slut ugen før, men givet mere end rigeligt herom senere i referatet.

De mest golf-ivrige medlemmer – dog minus den gode FN, der havde andre og også vigtige gøremål om fredagen – mødte ind fredag formiddag i sommerhuset hos den gode GBL, og efter den naturlige gensynsglæde og en unaturlig god kop kaffe drog denne glade kvartet imod Bøtterup og golf på stor bane. Den ellers normalt så smukke bane led dog gevaldigt af tørst, og det blev et svært spil i enten intet eller for meget græs. Den gode FL kunne dog nærmest gå på det vand, som ikke var dér, og efter en forrygende gang god golf kunne han suverænt kåres som årets vinder af Hornbæk Closed 2023.

Denne noget lune golfrunde kaldte snart på en kølig pille på sommerhusets terrasse,

hvorefter de mest mobile tog til byens Netto for at handle til aftensmaden. Den gode FL tryllede her i vanlig stil i køkkenet, og vi kunne nyde noget dejle kylling i karry med diverse spændende sundt samt basmatiske ris – guf.

Den godt og vel halve forening nød herefter en stille aften foran lidt golf i fjerneren med en alm. kop tår kaffe, inden der relativt tidligt blev relativt ro i lejren.

Det blev lørdag, hvor vor gode vært havde en tidlig aftale som mentor i golf-klubben, og præcis kl. 0900 arriverede den gode FN med udsøgt morgenmad til fælles bedste. En lille time senere ankom de gode SBM og LPW til de immervæk gode brødrester, og da vor gode gode vært returnede til sommerhuset henad frokosttid kunne foreningen endelig kaldes fuldtalrig.

Grundet trætte bene, en klar og solrig himmel og ikke mindst en nok overkommelig men dog også en lidt uvenlig pris på vores ellers traditionelle golf på par-3 banen, så besluttede forsamlingen sig for at fortsætte det sociale samvær i sommerhuset. Og imedens no’le frilivligt kørte til Brugs, tog somme et par spændende runder petanque på den udfordende bane, hvor andre så kunne nyde den danske sommer og spillet fra terrassen. Rigeligt øl var der heldigvis nok af, og da solen kom på sit varmeste, fortrak flere til skyggen og TV-et, hvor der først afspilledes en spændende nedryknings-finale og herefter den engelske pokal-ditto.

Indimellem og undervejs var det også blevet tid til specielle og gode øl fra vor altid gavmilde mødeøls-sponsor – og igen stor tak til den gode FL – og således var det også blevet tid til selve generalforsamlingen.

Som dirigent kaldte vor gode vært til ro og orden og gav straks ordet til til formanden for beretning. I bagklogskabets ulideligt klare lys glemte dirigenten vistnok at tjekke for medlemmernes reglementerede påklædning, men monstro ikke alle var fuldt og retmæssigt påklædte.

Formanden havde som vanligt ikke det store at berette, men der var ros for en livlig aktivitet, og en påtale for den usædvanlige fordeling af de tippede opstillinger for sæsonen samt de voldsomt mange mulkts. Her tog foreningens kasserer uanmeldt over med stor ros for samme mange mulkts, og naturligvis en speciel ros til den gode SBM for suverænt at toppe gevinstlinien for 2. sæson i træk.

Her føler referenten for at omtale udviklingen i vore halve hunde, hvor den gode CT jo sad med en odds med 3 af 4 plus de 4 lige på, og da de 3 første allerede var gået sikkert hjem, skulle Brommapojkarna bare vise sit værd – og pludselig var de ganske

overraskende kommet foran 1-0. Gode dyr var rådne – skulle de ca 1.800 tages hjem, eller skulle vi vente på de ca 2.800? Veovervejet blev beslutningen taget – og med de 1.800 rare penge i hus kunne den gode CT overhale den gode SBM med sæsonens højeste potbidrag. Flot af den gode CT med en gevinst på i alt 1.853 rare penge, og læg så dertil de 5 penge fra den gode SBM’s keno – og en helt uventet 10-er på formanden tips til fine 142 penge. Et flot og behageligt udkomme fra de halve hunde på i alt præcis 2.000 gode penge – godt gjort knajte. Hermed skulle den foreløbige status medsamt ditto regnskab have en gevaldig revidering, så vi må afvente snarligt nye udgaver fra vor kasserer.

Men tilbage til selve mødet, hvor æresbevisningerne for 3. etape samt hele sæsonen skulle uddeles. For 3. etape kåredes og hyldedes den gode FL som etape-Champ, og den gode FN kunne lettere slukøret modtage forsamlingens hyldest og Joker-hatten.

For sæsonen var vor forbavsende formand - i mangel af bedre - kommet til at sætte sig på Fessor-hatten, og ikke mindre overraskende måtte den gode FN så overdrage sæsonens Joker-hat til sig selv. Tillykke til alle vindere - fortjente som uheldige.

Næstkommende møde blev foreslået til den 4. nov. hos den gode FN. Efter mødet har det vist sig, at den gode LPW denne dag er indisponibel, så pt. er også den 7. okt. kommet i spil som mulig dato. På denne dag har den gode CT så muligvis et andet arrangement, men foreløbigt synes den 7. okt. altså at være den mest sandsynlige dato for kommende møde. Mere herom givetvis i løbet af sommeren.

Under eventuelt diskuteredes et kommende Jubi-møde, og forsamlingen besluttede, at et 42½ års jubilæum kunne være passende omkring ca. maj 2024. Formanden undersøger muligheder på og omkring Sydhavs-øerne for noget lejrskole eller større sommerhus med passende sove-, køkken- og underholdnings-faciliteter og vender tilbage asap. En dato for dette møde (weekend) bør måske fastlægges inden alt for længe for at muliggøre en reservation af lokaliteterne.

Det blev tæt på madtid, og den gode FL - som altid, og vi håber bestemt, han stadig både gider og nyder det - svang endnu en gang sin tryllestav i køkkenet, og vi kunne snart samles omkring et madbord med gode bøffer og fløde- og nye DK kartofler og bærnæse, og man ved ikke hvad. Ej heller vinen (altså navnet på den) fik referenten helt fat i, men den var tivertifald rød og fin. Alle var rigeligt mætte og glade efter dette fortræffelige måltid, og der var næsten ikke plads til den gevaldige jordbærkage til kaffen medsamt Tullemor og skum.

Den gode LPW skrantede desværre lidt med noget influenza-lignende og følte for at tage hjem lidt vel tidligt, og efter et par gode timers poker måtte også den gode FN hentes tilbage til virkeligheden. Endnu et par fornøjelige timer kunne dog fordrives med opfriskning af gode, gamle røverhistorier, inden også de sidste måtte give fortabt og sige pænt godnat.

Søndag morgen oprandt, og atter havde vor gode vært forvildet sig udi en tidlig tur på golfbanen, men vi andre tog en stille morgen-buffet, og efter lidt alm. oprydning kørte formands-ekspressen atter sydover.

 

Stor tak til vor som altid gavmilde mødeøl-sponsor og kæmpe tak til den gode GBL for endnu en dejle weekend på Guldkysten. Vi håber, at du fandt hytten tilpas ryddelig med god plads til den pokal, som at du utvivlsomt havde med hjem fra golfen.

 

Refereret efter evne af sekretæren.