Referat fra generalforsamlingen lørdag den 6. juli 2019 hos den gode GBL.

 

Til stede: SBM, CT, FN, FL, GBL, JJ, KSH, LPW.

Fraværende: Ingen

 

Knap og nok et par måneder efter den spændende finale på vor lille tippeforenings 38. sæson blev det endelig atter tid til træf, og som traditionerne jo nærmest byder, var det den gode GBL, som at der bød til weekend ad libitum i sommerresidensen på hvad der tilforn - helt naturligt - lød navnet Solkysten. Måske igen til næste år…

Fredag omkring kl. 13 mødtes 5 storbane-golfere forventningsglade frem på Hornbæk Golfklubs drilske bane, hvor de smukt suppleret af selveste hr. Jan Møller tee-ede ud i strålende sol og ditto humør. Efter 4 rasende gemytlige timer på græs med mangt et vellykket sving og boldtræf - enkelte gange endog i samme moment - kunne de trætte og behageligt brugte golfere takke af på 18. green efter en dejle tur i det grønne. Her fandt vi tilfældigvis den gode LPW i publikumsmængden, og uden længere tøven fik vi startet en bevægelse imod sommerhus og kolde øller.

Her fandt vi så også den gode JJ, som i timevis havde siddet vagt omkring det ellers fristende køleskab og her kun ventede på et lille godt ord. Ordet kom heldigvis med det straks, og snart blev der skålet lystigt på terrassen i den svindende aftensol. På et tidspunkt gik rygtet, at der skulle være observeret indtil flere halve pund grisehud i området, men vores udsendte kunne desværre ikke finde beviser herfor.

Da skyggerne efterhånden blev for lange, samledes forsamlingen inden døre omkring det velbedækkede aftensbord, hvortil den gode JJ endnu en gang havde haft fingrene i Politiets kagedåse og således medbragt diverse delikate godbidder fra kantinens overskudslager - heldigvis havde han ikke været i salatfadet. Og tilsammen med værtens bedste remoulade og den næst-bedste agurkesalat var snapsen nærmest et helt unødvendigt gode.

Herefter hengik aftenen med no’le timers kortenspil medsamt en glad kop kaffe både med og uden skum, og efter en enkelt gin speciales og en lille godnat-øl bevægede forsamlingen sig i spredt fægtning op og udi de forskellige til- og frastødende lokaler.

 

Lørdag morgen oprandt med et mere end normalt grumset kig til himlen og en forgæves søgen efter den bagende sol. De gode og morgenfriske FN og FL tog venligst tjansen forbi bagerens og hjembagte herfra både udvalgte københavnere, et godt brød og en basse. Således fuldtallige bænkede foreningen sig omkring morgenbordet og de mere eller mindre lovende vejrudsigter. Årets traditionsfulde Par-3 turnering skulle dog ikke aflyses, og kun den vandforskrækkede bestyrelse samt 1.-revisoren lod sig ikke trække med udi naturens rasen. Således er det begrænset, hvad referenten kan fortælle fra den store turnering, men monstro ikke at alle var vindere - og kun blev begrænset våde - udvortes. Resterne fra fredagens aftensmåltid blev forvandlet til en glimrende frokost, smukt ledsaget af forrygende dejlige møde-øl - og som altid 1000 tak for dem, og disse igangsatte således naturligt også selve generalforsamlingen. Formanden og kassereren berettede enstemmigt om den forgangne sæson, som med flere flotte bud og behagelig hjælp fra vort nye system kunne fremvise et pænt overskud. Etape- og sæson-vindere skulle kåres, og ganske kortvarigt kunne den gode SBM udlåne Joker-hatten til den gode FL, inden han igen tog den hjem for sæsonen. Fessor-hatten var en lidt anden historie - dvs. det var faktisk meget den samme, idet den gode CT kunne videregive den til sig selv i flere omgange. Nu er det jo kuns de færreste af os, som at der har set Fessor-hatten på nærmeste hold endsige båret den i længere tid, og således kunne vor gode Champ fortælle, at det faktisk var en version 2, idet den oprindelige udgave havde forputtet sig i no’le gemmer på Bomporten. Men således kan man jo også vinde en Fessor-hat til ejendom.

Ingen indkomne forslag og vistnok ej heller alverden under eventuelt. Næste møde blev fastlagt til et besøg hos den gode LPW i dennes nye bolig på Tagensvej på datoen den 9. november.

Kommende sæson - som jo bliver vor 39. - opstartes af den gode GBL som opstiller lørdag den 10. august i uge 32.

Efter lidt Tulle-Franz nærmede aftensmåltidet sig så småt, og inden længe svingede den gode FL sin kyndige taktstok over gryder og pander. En rar lille lakse-hapser til forret inden nye kartofler, fløde-ditto, bøffer, grønt og bærnæse fandt sin vej til bordet og ikke længe efter også til vore glade maver smukt skyllet ned med en glad drue medbragt af vor gode Mr. Champ.

Kaffe, kort og rigtige GT-er blev fundet frem, og det endte vist med at være mere end godt mørkt, inden de sidste fik børstet deres tand og fundet et leje for natten.

Søndag morgen betød en tidlig opstandelse for vor gode vært, som skulle forsvare farverne i endnu en golfturnering - efterfølgende er det blevet os oplyst, at han havde holdt lidt igen med en flot beskeden 3.-plads. Vi andre fandt en krumme og en kop kaffe, og efter lidt alm. oprydning - og en ekstra lur til somme - sivede vi mere eller mindre sydpå til en stille søndagssofa.

 

Stor tak til den gode GBL for dette storslåede arrangement, hvor kun solen svigtede os en kende og også en stor tak til vore altid gavmilde sponsorer.

 

Refereret efter evne af sekretæren.