Referat fra generalforsamlingen omkring den 13. juni 2015 hos den gode GBL.

 

Tilstede: Alle.

Fraværende: Ingen.

 

Det var så slut og enden på vor lille tippeforenings 34. sæson - jamen, som tiden dog går på raske fjed. Rent tippemæssigt havde sæsonen så været ovre i nogen tid, men de sidste officielle ord skulle jo immervæk bevinges, og dertil og meget mere var dette glade sommertræf i Queensmill hos den gode GBL jo så ganske velanbragt på sin plads.

Og som så ofte og gerne, når foreningen forsamles på Solkysten, forlanger traditionen, at weekenden begynder med en gemytlig golf-dyst allerede om fredagen, og hertil var vore 6 prøvede golfere klare og glade til udslag fra kl. 13:30 på Hornbæk Golfklubs fortryllende bane. Vejret var som bestilt, og selskabet selvklart helt i top, men desværre var no’le foranværende og ualmindeligt langsommelige personager på udflugt med golfudstyr lige ved at få selv den gode JJ’s golfbag til løbe tør for forsyninger. Vi nåede dog alle igennem som vindere - den gode FN’s så fornemt udsatte nærmest-hul præmier, er referenten dog for beskeden til at nævne vinderen af - og vi satte herefter skyndsomt de nu synligt rødere næser imod sommerhuset, inden dehydreringen nåede at tage overhånd.

Undervejs fik vi lige handlet ind til burgere og pølser til grillen medsamt naturligvis et par håndfulde nye dk-kartofler, og således kom der hurtigt gang i de høje bølger på den solbeskinnede terrasse. Der blev formet bøffer og vasket kartofler og blødet løg, og snart duftede der lifligt og grillet og røget omkring det velfyldte bord. Den gode CT havde til alles vel og fornøjelse medbragt et par røde og gode flasker vine, som han følte, vi lige kunne trænge til, og dette gavmilde tiltag blev selvsagt modtaget med åbne kyshænder. Godt og vel forsynede kaldte balut- og poker-bordet efterhånden forsamlingen inden døre, hvor aftenen hurtigt blev sen, og det blev tide at forsøge at hvile øjne og ører - hvilket så ikke var lige nemt for alle med de mange sære nattelyde rundtenom fra.

Lørdagen kom og således også det glade gensyn med foreningens sidste 2 medlemmer, og efter en fornuftig omgang morgenmad var ”De 8 Rigtige” klare til i høj sol og humør at bevæge sig imod Bøtterup og den store internationale golfmatch på den hertil nyslåede par-3 bane.

Mange sjældne og mestendels gode golfslag blev fremført på denne spændende og dejle anlagte bane med mange udfordrende udfordringer for alle. Der blev scoret højt og flot på begge hold, og ikke mindst vore mindre prøvede golfere viste, at det tildelte handicap roligt kan nedjusteres inden næstkommende turnering. En dejle golfdag hvor de små byger heldigvis holdt sig mestendels indenfor vesten.

Herefter gik turen rundt Hornbæk for at proviantere til aftenens fortæring, og med den gode FL som vognstyrer blev der handlet behageligt ind til, hvad der senere skulle blive til en umanerlig delikat mørbradgryde med det hele og naturligt gode kartofler hertil - og så jordbærkager.

Godt og vel tilbage i sommerhuset igen blev vandvarmeren tømt indtil flere gange, inden forsamlingen velafvasket samledes på terrassen til de indledende punkter på selve generalforsamlingens dagsorden. Møde-øllet var udsat til mørbradgryden, og således var vi ikke længe om at få overhørt formandens og kassererens udluftninger for næsten straks at gå til uddelingen af vore æresbevisninger. Vinderne af den 3. etape - som vi i skyndingen vist fik lidt glemt - var jo den gode SBM som suveræn etape-Champ og den gode JJ som tilsvarende Joker - og tillykke med det. Sæsonens vindere var nok i højere grad i fokus, og her var det så den gode FN, som med en jævnt glimrende præstation igennem hele sæsonen - såvel tippe- som gevinst-mæssigt - fortjent kunne lade sig hylde som ny Champ. Og med en ligeledes jævn, men dog knapt så glimrende præstation, vandt den gode JJ æren som Joker og retten til at bære samme - og mer’ tillykke med det.

Det kommende og allerede annoncerede sommertræf i Klubhuset omkring 1. august fandt et meget beklageligt frafald i den gode FN - forsamlingen higte og søgte, men desværre var det uladesiggøreligt at finde en alternativ weekend. Ligeledes rundede vi næste års store event - 35 års jubilæet - og de gode mesterchefs CT og FL bød sig heldigvis til og foreslog, at dette træf primært skulle have sigte imod selve galla-middagen i et forsøg på at holde medlemmernes opmærksomhed opløftet til et tilsvarende niveau. Efterfølgende kunne man så gerne løsne slipsene og - om absolut nødvendigt - give den gas. Vi overvejer en behagelig lokalitet, og foreløbigt er datoen lørdag den 8. okt. 2016 reserveret til formålet.

Efter ikke videre eventuelt spredtes forsamlingen for alle vinde i forskellige vigtige gøremål - no’le forsøgte at finde et net program til aftenens EM-kvaler i fodbold, somme måtte hvile, og andre fandt behag i en kop tår mere øl på terrassen, imedens andre igen - primært den gode FL - så småt fandt vej til køkkengryderne. Der har muligvis også været plads til en gemytlig balut-dyst, inden velduftene fra den simrende mørbradgryde så småt krævede, at bordet skulle bedækkes.

Atter igen havde den gode FL svunget sin trylle-slev henover komfuret, og som om det ikke var rigeligt, så havde han oveni hatten medbragt glade smagsprøver fra De Forenede og omegn. Af alle vore mange traditioner er denne nu ikke den værste - tak er kuns et fattigt ord. Og hvis den gode GBL troede, han nu skulle have dejle varme-mad til resten af ugen, så… - men det gjorde han vel heller næppe. Forsamlingens samlede kg-forøgelse rundede velsagtens i løbet af en lille times tid den halve snes, og det var ikkun fordi man trængte, man havde også lyst. Bunden blev glad nået i alle gryder - og jordbærkagen blev passende skubbet til kaffen.

De dygtige og nette eksperter havde lidt ad snorlige om- og genveje fundet frem til at kunne vise aftenens fodboldslandskamp på storskærmen, og imedens forsamlingen med umage fandt plads til kaffe og kage, blev det også her til en fortjent sejr. De halve hunde og møde-lottoen kunne efterfølgende opgøres til 1x4 på lottoen og 4 gevinster á 5,- fra kenoen - altialt 59 penge lige ned i potkassen. Aftenen sluttede naturligt med et par timers kortenspil og GT mv, inden nattens dybe, stille ro bredte sine vinger - tivertifald over de fleste.

Her som fodnote kan det lige nævnes, at Premier League starter i uge 32 den 8. august - flere har vist immervæk sommerferie deromkring, men monstro ikke vi her kan lade den gode FN opstarte sit bud på at genvinde Champ-titlen og den ny sæsons første gevinstgivende opstilling.

Søndagens store morgenbord afrundede denne forrygende weekend i festligt lag, og snart gik turene atter sydover - for de fleste. Det kan nemlig måske lige udenfor referat nævnes, at hvad der ved første øjekast syntedes at være en uvirksom nøgle-oplukker til foreningens formandsbil, efter omkring 3 timers venten på en dygtig Falck-mand, viste sig at være et tørlagt batteri på bilen selv. Forsikringen dækkede, batteriet blev ladet op, og snart kunne også formanden trille hjemad og gøre ditto.

Stor tak til den gode GBL for dette rasende gemytlige arrangement - og som næsten altid også denne gang med strålende sol over Queensmill - tak til vore venlige sponsorer - og ha’ nu en dejle go’ sommer!

 

Refereret efter bedste evne af sekretæren.