Referat fra generalforsamlingen lørdag den 17. februar 2018 hos den gode GBL.

 

Til stede: CT, FN, FL, GBL, JJ, KSH, LPW.

Fraværende: SBM.

 

Finalen på 2. etape af vor lille tippeforenings 37. sæson endte med et brag af et træf hos den gode GBL udi Vangede by. Egentlig skulle vi jo have besøgt den gode SBM i hans lille lejlighedskompleks på 5. sal, men desværre havde en forkølet flue tvunget ham til køjs og henlagt mødelokalerne i karantæne. Vi håber på snarlig bedring og ser frem til skulle bestige trapperne en anden god gang.

Trods et nærtstående sommermøde var den gode GBL ikke længe om også at byde sig til med alternative mødelokaler, og således kunne forsamlingen – dog så i fraværet af den gode men dårlige SBM – møde ind til fest og farver og bægerklang præcis kl. 15:00 på Vangede Bygade. Mødebordet var fyldt med alverdens guf, som rigeligt kunne række til et års forbrug af fredagsslik i alle kommunens børnehaver, og sammen med gode skiver af kartoffel og svinehud fik de første velkomne øl hurtigt ben at gå på.

Selve mødet lod vente lidt på sig, men det kunne heldigvis ikke holde møde-øllene tilbage. Vor gavmilde sponsor fremtryllede den ene lækre smagsprøve efter den anden - og tak for det 😊 - og snart var stemningen selvsagt på højdepunktet. Også selve møde-opstillingen fra den gode CT gjorde sit til at bringe humøret i top – undervejs var alle kampe i hus, og det var blot at afvente max-garantien. Desværre gik det lidt den anden vej, men det endte ganske hæderligt med 4 rare 10-ere til i alt 104 penge og så rigeligt 3 glade cifre. Uden kenoen forblev de halve hunde samt lottoen præmiefrie.

Vor gode vært kaldte utålmodigt til bords, og forsamlingen bænkede sig glædeligt omkring bordet med et par gevaldige gryder med velduftende haler og mos. Vel var vi små-sultne, og vel smagte det umanerligt lækkert, men hvorledes det ikke desto trods lykkedes at tømme begge gryder, må være en gåde selv den skrappeste diætist.

Til dessert havde den gode GBL fremtryllet en behagelig god kop kaffe og dertil lavet den mest fantastiske choko-kage, som med blåbær-drys og skum på smukkeste vis afrundede dette eminente måltid - mums.

Herefter – eller var det lidt før – tog vi hul på selve mødet, hvor formanden kunne starte med at meddele, at vi på denne enestående 2. etape i foreningens 37. sæson havde haft en hidindtil – så vidt det erindres – uset og uafbrudt aktivitet på de enkelte rækker. Tænk, at vi skulle nå at opleve det - og det afkrævede naturligvis en applaus fra forsamlingen.

Etapen kunne afsluttes, og med endnu et par applauser kunne vi fortjent kåre og hylde den gode FL med Fessor-hatten efter en suveræn etape og den gode GBL med Jokeren efter samme etape.

Ingen indkomne forslag, men under eventuelt foreslog den gode CT, at man burde ændre §5 i vore vedtægter, der jo som bekendt omtaler, at ”Bestyrelsen vælges for en flerårig periode…” til en mere permanent ordlyd. Formanden påtog sig at nedsætte et udvalg, der kunne behandle forslaget med passende respekt. Den gode LPW foreslog et forslag til en tilføjelse til vedtægternes §4, hvor der til ordlyden ”gerne en tomatfri middag” kunne tilføjes et tilsvarende ønske om noget obligatorisk portvin. Også denne opfordring blev lagt i bestyrelsens altfavnende og trygge hænder at formulere behørigt i vedtægterne.

Næstkommende møde blev foreslået til afholdelse i sommerresidensen hos den gode GBL i Queensmill omkring lørdag den 30. juni, hvor årets store par-3 turnering afholdes i forbindelse med noget VM-fodbold.

Helt uden bagtanker foresloges næste næstkommende træf afholdt som ålegilde mv. i Klubhuset i et tvivlsomt antal dage rundtenom fredag den 3. august – hmm...

Endelig skal det nævnes at denne sæsons sidste runde kunne ligge på PL-turneringens sidste spilledag, som er i uge 19 og søndag den 13. maj.

 

Herefter var det blevet tid til poker-bordet, og med lidt kaffe og et par gode GT-er og sluttelig en lille godnat-bajer blev natten pludselig tæt på morgen, og forsamlingen takkede af og bød pænt farvel.

 

Stor tak til den gode GBL for dette superbe arrangement og også en sædvanlig stor tak til vore altid venlige sponsorer.

 

Refereret efter evne af sekretæren.

 

PS.:

Sekretæren er af den gode FN venligst gjort opmærksom på, at han jo rent faktisk havde en gevinst på sin halve hund, idet hans fine tips gav en glad 10-er til hele 26 penge. Man beder 26 gange om forladelse og skal bede kassereren om snarest at retfærdiggøre dette også i regnskabet.