Referat fra generalforsamlingen lørdag den 11. november 2017 hos den gode JJ.

 

Tilstede : Alle.

Fraværende: Ingen.

 

Hermed et forsøg på et usædvanligt tidlig referat – og det kan man jo sagtens påstå uden at kende årstallet for den slutteligt skrevne linie.

Således endte 1. etape på vor lille tippe-forenings 37. sæson med endnu et besøg udi Kongens Lyngby. Denne gang kunne foreningens medlemmer nyde et rasende gemytligt og mindeværdigt besøg hos den gode JJ i endnu uindviede lokaliteter, men ikke desto trods og naturligvis var alt på plads og i orden til at modtage de forventningsfulde medlemmer. Snart var alle bænkede omkring husalteret, hvor den gode vært diskede op med snacks-skåle og velkomst-øl – der var vist også noget grisehud i et kort øjeblik.

Ganske umotiveret og uden nogensomhelst hjemmel i vedtægter eller anden sund fornuft måtte vor aldrende formand under protest lade sig begave af givetvis velmente presenter fra forsamlingen – heriblandt en spændende håndbog udi ølbrygningens svære kunst, og det blev taget til referat, at et resultat herfra skulle præsenteres senest ved et kommende Klubhus-træf. Vi siger pænt tak og håber det bedste.

Grundet den senere landskamp var der ingen direkte transmission fra ugens tippe-kampe, men resultat.dk svigtede ikke, og den spændende finale med en ditto møde-opstilling fra vor siddende Champ blev fulgt nøje og i detaljer. Den gode FN vil nok næppe være alt for tilfreds, om vi opfrisker alle detaljer, men vi bør vel føre til referat, at der på et tidspunkt som højest kunne opleves 64 fine 3-ere på systemet. Det var så med en uheldig garanti, og det blev da heldigvis også bedre inden sidste fløjt – men desværre ikke helt nok - resultatet blev til beskedne men dog hele 16 små 6-ere.

Det blev tid til møde og glædeligvis også noget umådeligt dejle møde-øl fra vor altid gavmilde sponsor – og som altid af hjertet tak. Forsamlingen glædede sig ved den relativt bugnende potkasse og de relativt få fejl i statussen. Æreshattene kunne uddeles, og Fessor-hatten gik ubesværet og fortjent til den gode CT, og vor gode vært kæmpede sig til sidst og heller ikke ufortjent til Jokeren. Stor applaus og tillykke til vore stolte vindere. Ingen indkomne forslag, men under evt. besluttedes det, at genindføre lotto-systemet – om ikke andet så bare for at være med. Næste møde blev fastsat til den 17. februar 2018, hvor den gode SBM næsten frivilligt tilbød at spille no’le af sine plader for os på 5. sal.

Det blev tid til at sætte sig til det veldækkede bord, og her kan det ellers nok være, at der blev kræset for alle sanser. Til forret havde vor ny-kårede etape-Champ været så venlig at medbringe en umådelig delikat gravad laks – det kan bare ikke gøres bedre. Så var linien ligesom lagt, og vor gode vært fulgte ganske fornemt op med et vildt dejle vildt dyr, hvorfra en perfekt stegt ryg og kølle sammen med smør-stegte kartofler kunne dyppes i en fabelagtig sovs og dertil tyttebær og ribs og forsinket waldorfsalat – uha, det var også guf – og med smagfuldt gode vine til – sikken en fest.

Der var også dessert, men fodbolden nærmede sig, og i øvrigt kunne vi ikke rumme mere, så der blev slået mave i sofaen og tændt op til den spændende dyst. Det blev dog noget af et antiklimaks og en kedelig 0-0 løsning, og her var kaffen og den velsmagende og smukt hjemmelavede citronfromage i pausen et glædeligt højdepunkt.

De halve hunde skal nævnes – mange var næsten lige ved, men kun en odds fra den gode JJ gav 215 penge, og kenoen fra den gode SBM gav – selvfølgelig – 5 gode penge.

Det var blevet tid til poker-bordet, og med lidt kaffe og et par GT-er og en enkelt brandbil blev det pludselig ud på de små timer, og forsamlingen måtte give fortabt, og med en hilsen til den gode LPW - som på dette tidspunkt næsten var på vej til Kilimanjaro - blev der sagt pænt godnat og tak for denne gang.

 

Stor tak til den gode JJ og værtinden for dette eminente arrangement. Det er noteret, at denne nyere lokalitet er mere end anvendelig - også gerne til fremtidige tippemøder.

 

Refereret efter evne af sekretæren.