Referat fra generalforsamlingen omkring den 13. september 2014 i Klubhuset.

 

Tilstede : Alle.

Fraværende: Ingen.

 

Så var der kaldt til træf i vort fortræffelige Klubhus, og det blev jo på alle måder en rasende gemytlig komsammen med som altid glædelige gensyn. Efter flere forgæves forsøg var det endelig lykkedes at samle vor fulde forening i en dejle lang weekend med golf og balut og kortenspil og sludren og sladren og mad og drikke i utømmelige kvanti - og således gik det jo naturens gang ikke helt stille for sig.

Og ikke desto trods at sæsonen kuns ville være 6 omgange gammel, besluttede forsamlingen - primært opfordret af medlemmer i førerfeltet - at kalde dette træf for et regulært møde med dertilhørende etapeslut og kåringer af ditto vindere. Måske var den potentielle risiko for uafhentede mødeøl dog nok også en afgørende faktor.

Som altid afholdtes selve mødet lørdag, men for at kunne udvælge den behageligste indkvartering - og nok især for ikke at gå glip af (vand)kringlen - ankom de ivrigste medlemmer allerede onsdag aften, hvor bestyreren næsten var klar til tage imod. Et par velspillede omgange balut muliggjorde en relativ og tidlig nattero, og således kunne 3 morgenfriske golfere teee ud fra hul 17 i det strålende morgenvejr. For blot kort at nævne lidt af, hvad som at vore først fredag anløbne medlemmer måtte have undværet, så var der senere på torsdagen høj sol og balut i haven og 5 ekstra huller, imedens flæsket stegte lystigt på grillen. Hertil og -efter var fadølsanlægget og den gamle have godt og grundigt gennemtestede - og der var næsten uopfordret rigtig kringle til aftenskaffen.

Det blev også fredag, og morgenbordet blev dækket på nederste dæk til det glade gensyn med næste hold medlemmer. 5 golfere blev til 4, som snart var klare på en udflugt til Virket og Falster Golfklubs sværtspillede bane i ganske tåleligt vejr - en dejle tur var det. Godt og vel komne tilbage til Klubhuset efter de 18 drilske huller tilstødte også de resterende medlemmer, og endelig var foreningen fuldtalrig og i stærkeste opstilling.

Grundet den lidt mangelfulde afslutning på den forrige sæson blev forsamlingen herefter lokket til mødebordet med glade og hidindtil usete smagsprøver fra vor rare sponser - og stor tak igen for det. Foreningens æresbeviser blev støvet af, og den gode FL og SBM (det var jo slet ikke formanden!) kunne således behørigt kåres og hyldes som hhv. Champ og Joker for sæsonen ’13-’14 - og tillykke med det.

Snart efter stod et friskt golfer-hold klar til at nå ekstra 5 huller, alt imedens de stegte ål stegtedes, og kartoflerne stuvedes. De godt og vel 3 kg velsmagende ål forsvandt - på nær et par enkelte haler - som dug fra en snapseflaske, og tilsvarende skete efterfølgende for den nostalgiske grønne kage med tilhørende Irish, inden kortene blev tæsket, og sofaerne testet til ud på de små timer.

Den årle lørdag morgen oprandt, og efter et fornuftigt morgenfoder kunne 6 næsten friske golfere bevæge sig imod hul 17 til endnu en dejle dag på græs. Lidt så småt var golfmætheden dog efterhånden begyndt at indfinde sig hos de fleste, og med tippefodbolden rullende på skærmen trængtedes der en lille slapper henimod den spændende afgørelse på sæsonens 1. etape. Her måtte den gode FL filøjerligt nok ombytte sin fessor-hat med Joker-hatten, og vor forbavsende formand baghjulede sig lige netop til æren som etape-Champ - tænk, at man skulle nå at opleve det. Tillykke til vore vindere.

Mødetipperen fra den gode FN indbragte smukke 2 10-ere til ialt 3-cifrede 100 penge, hvorimod de hastigt indløbte 8 lynere gav intet mindre end ingenting.

Undervejs og nu igen var der travlhed i køkkenet, hvor især den gode FL atter tryllede - han kan jo gudskelov slet ikke lade være. Flere gode hænder gav en hånd med, og de liflige aftendufte - primært fra køkkenet - bredte sig i den lille stue, hvor foreningen atter igen kunne sætte sig rundtenom endnu et eminent veldækket aftensmadbord med langtidsbagt oxe og gode grønne sager og rodfrugter i mejerigtig sovs - det var bare guf.

Et lille uformeldt møde blev vistnok afholdt med lidt hattebytning og hyldest og eventuelt, hvorunder det blev opfordret alle medlemmer snarest at indberette eventuelle ændringer i adresselisten til sekretæren. Kommende møde blev fastlagt til den 7. februar 2015 som et længe tiltrængt 13-er møde hos den gode fam. Tybrings.

Den så højt besungne og længe afventende kringlekage afrundede festmåltidet sammen med flødeskumskaffen, hvorefter kortene igen kom på bordet, og der kiggedes stjerner i den gamle have, indtil alting bare blev for mørkt.

Det blev lidt imod forhåbning også lige pludselig søndag morgen, og efter endnu et fyldigt morgenbord begyndte pakkenellikerne så småt at samle sig, og der blev sagt pænt tak og på gensyn til Klubhuset, og kursen sat nordenpås. Således - og så vidt vides denne gang uden de helt store sorte huller i referentens notater - glædes vi til et snarligt gensyn, og næste år skulle vi måske satse på en anelse tidligere på sensommeren, for også bedre at kunne udnytte Klubhusets behagelige udvendige faciliteter.

 

Refereret efter evne af sekretæren.