Referat fra generalforsamlingen omkring den 11. juni 2022 i Klubhuset.

 

Tilstedeværende : SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ.

Fraværende: Ingen.

 

Så fik vi bundet en smuk sløjfe på vor spændende 41. sæson, og her skal vi forsøge os med et lille referat fra denne vidunderlige weekend i foreningens Klubhus. Og som altid skal vi på forhånd advare om kronologiske uregelmæssigheder og andre forglemmelser.

Det gode vejr var behageligvis kommet til Sydhavsøerne, og med en golf-tid henad kl. 11 fredag formiddag forsamledes foreningens 5 golfere i Klubhuset omkring 9.30 til en kop kaffe og en bid brød. En uheldig planlægning omkring afhentning af weekendens madvarer betød desværre, at vor mødevært ikke kunne deltage på hele golfrunden, så et fuldt og flot hold på 4 glade golfere startede ud på hul 17, imedens formanden besøgte fiske-personen. Efter et pit-stop ved hul 12 og en lille forfriskning kunne formanden føre sig frem sammen med drengene på de sidste 5 huller, og så var det vist også blevet tid til at hvile bentøjet i haven og få genoprettet væskebalancen.

Aftenen skulle jo også byde på en fodbold-landskamp med de danske drenge, og således var der sat storskærm op under balkonen, hvor også dagens aftensmåltid snart kunne indtages. Menuen stod primært på selvpillede rejer, så for at lægge en beskeden bund og imødese en mulig afmagt omkring pille-arbejdet startede vi med en lille hapser i form af et par gode velrøgede ål med glad røræg og purløg dertil. Herefter var det bare med at smøge ærmerne op og kaste sig over de mange men ikke alt for store rejer. Der blev arbejdet hårdt bordet rundt, og de fleste nåede da at få sig en 2-3 gode reje-madder, som blev skyllet ned med et par flasker kølige hvide vine. Landskampen kom i gang, og vi fik vel noget kaffe – sikkert med Tullamore og skum – og et par gode stykker af de hjemmebagte søster-kager. Kampen blev til et skuffende nederlag, men kagerne var derimod vidunderlige. Man husker ikke præcist, om vi fik gang i noget kort og GT denne aften – det gjorde vi vist ikke – derimod mindes man en tidlig tur i køjerne, så vi kunne være nogenlunde friske til selveste mødedagen lørdag.

Efter en relativ rolig nats søvn var de 5 golfere atter klare til en god gang morgenføde, inden endnu en dejle golfrunde ventede os forude. De to gamleste mente dog ikke, at deres bene ville have godt af alle 18 huller, så dem satte vi af på hul 10 og sendte dem retur imod Klubhuset, mens vi andre tog den fulde tur hele vejen rundt. Ved pit-stoppet på hul 12 kunne vi så nyde en kold tår øl samt det glade gensyn med vore netop ankomne sidste to medlemmer. Således fuldtallige, og efter vore gode ikke-golfende golfere venligst havde gjort ålene stegeklare, og vi havde fået skyllet de afsluttende 5 huller af os såvel ud- som indvortes, kunne vi så småt samles omkring selve generalforsamlingen.

Som altid spændende mødeøl fra den gode FL – og som altid stor tak for det! 5-4-3 smageøl og lidt at skylle efter med – og så var vi ligesom i gang. Det måtte dog føres til referat, at den gode GBL på forunderlig vis havde iført sig ureglementeret påklædning, og vi kan således se frem til en passende godtgørelse ved kommende træf. Formand og kasserer berettede kort om sæsonens forløb med fokus på den fornemme indtjening lige under de 10 kilo, og alle blev rost for at nå de minimum 3 cifre – med plus til den gode GBL og den endnu godere SBM for også at nå op på 4 cifre. Sidstnævnte kunne således modtage den af førstnævnte indstiftede nye ære som sæsonens højeste pot-bidrager, og den gode SBM modtog ligeledes den vel mere tvivlsomme ære som sæsonens Joker. Sæsonens Champ blev som bekendt afgjort i overtid i bogstaveligste forstand, hvor den gode CT fra baghjul vandt den ærefulde ære – alle vindere blev naturligvis behørigt hyldet af forsamlingen.

Ingen indkomne forslag – næste møde blev foreløbigt fastlagt til den 19. november med et endnu udefineret mødested. Under eventuelt nævnte dirigenten, at one.com ville lukke deres galleri-mulighed, og den gode LPW foreslog derfor at lægge alle vore billeder på noget one-drive, som vi forhåbentlig alle vil kunne hitte ud af at nyde.

Så skulle der laves aftensmad, og snart var der godt gang i køkkenet, hvor der blev ordnet persille, sat nye danske i kog, og hvor ålene snart sprællede lystigt på panden under kyndig overvågning af den gode FL. Med verdens bedste agurkesalat og en mulig rødbede kunne vi forventningsfulde sætte os rundentom bordet klare til det store ålegilde. Der var forskellige snapse – heriblandt en Aalborg venligt sponseret af den gode GBL – og sammen med dejle Krenkerup fra fad fik de fremragende ål en glad og velfortjent sidste rejse.

Veltilfredse kunne vi herefter slå maver, sætte kaffe over og gøre klar til også denne aftens landskampe. Da sæsonen jo som sådan var længe slut, havde vi ingen opstilling at tage stilling til, men vi havde dog immervæk vore halve hunde. Her var det tæt på at blive rigtigt stort, men helt skidt endte det nu heller ikke med fornemme 383,00 og 299,50 rare penge fra hhv. de gode CT og GBL – samt de altid sikre 5,00 fra den gode SBM’s keno.

Efter lidt god Irish og endnu mere af den dejle søsterkage blev bordet ryddet til et slag kort og snart kom der også gang i noget læskende GT. I den lyse sommeraften med et par lune tæpper under griselampen holdt forsamlingen gang i festen til et godt stykke ud på natten, inden de sidste kort var givet og lysene og griselampen blev slukket.

Søndag morgen oprandt og vor vågne vært havde hentet friskt morgenbrød, og således blev en gevaldig weekend rundet af, inden de første pakkede sammen og trillede fra Klubhuset imod det kolde nord. Solen kunne endnu nyde de sidstes medlemmers gode selskab et par timer på balkonen, og her fik vi pludselig behageligt besøg af den gode fru Karin, der endog medbragte no’le delikate muffins til formiddagskaffen. Til sidst fik solen dog nok af det ellers behagelige selskab, og der blev takket pænt af til Klubhuset for et gevaldigt gemytligt gensyn.

Stor tak til vor glade vært og til alle vore gavmilde sponsorer – god sommerferie til alt og alle og så er vi klare til vor 42. sæson med opstart den 6. august og opstilling fra den gode FN.

 

Refereret efter evne af sekretæren.