Referat fra generalforsamlingen den 4. februar 2023 hos den gode LPW.

 

Tilstedeværende: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ.

Fraværende: Ingen.

 

Så blev det finale her på 2. etape i vor lille tippeforenings 42. sæson, og det blev jo et vidunderligt og fornøjeligt besøg hos den gode LPW på toppen af Kbh’s tage. Glade og vanligt veloplagte mødte alle medlemmer ind til den for hver især forventede mødetid,

og snart var stemningen på højdepunktet rundentom sofabordet, hvor grumme gode grisehuder blandende sig lystigt iblandt pikante pølser uden horn og krydrede kartofler.

Og velsagtens overflødigt at nævne at de første velkomst-øl ikke var længe undervejs.

Så småt nærmede ugens tippe-kampe sig, og lad os da blot hurtigt konstatere, at vor forførende formands finale-opstilling faldt - måske ikke ligefrem med ære, men så da i det mindste - faldt. En sen kamp, en sen scoring og så Liverpool gjorde sammen med en fraværende Max, at vi måtte nøjes med sølle 6 8-ere. Så var hans enkeltrække faktisk noget bedre, og de voldsomme 9 rigtige gav således etape-sejren og Fessor-hatten til vor ellers unormalt tilbageholdende formand. Tilsvarende overraskende, men dog ej heller helt ufortjent, måtte vi desværre tildele vor gode vært Joker-hatten. Vore 2 vindere blev naturligt behørigt hyldet med stor applaus og reklamation.

Skal vi lige tage vore halve hunde med i samme moment, så var vi vist heller ikke her rigtigt tæt på det helt store, men naturligvis havde vi den traditionelle lille store Keno at trøste os ved med 2 gange 5 rare penge.

Den ovenstående påtale at vore æresbevisninger foregriber måske lidt begivenhedernes gang i den egentlige generalforsamling, der jo først afholdtes efter de sidste afgørende tegn, men fra selve mødet er der såmænd ikke alverden at berette om. I forhold til sæsonens flotte 1. etape fandt vor formand og vor kasserer ikke meget nyt at føje til denne lidt kortere og meget sværere 2. etape. Således kunne forsamlingen i stedet koncentrere sig om at nyde de altid glade møde-øl fra den gode FL - og tak for det.

Ingen indkomne forslag og vort kommende møde var jo allerede fastlagt til weekenden omkring lørdag den 3. juni, hvortil vi jo desværre på forhånd har et beklageligt afbud fra den gode FN. Ej heller det store at melde fra punktet eventuelt, hvor vi dog lige vendte vor bugnende jubi-kasse med en foreløbig hensigt at afholde en passende komsammen, når vi runder de 42½ år henad forsommeren i 2024.

Vor glade vært var gået i køkkenet tilsammen med sin gode assistent, og snart lokkede liflige dufte resten af forsamlingen ad samme vej. Og havde duftesansen givet høje håb, så blev hverken syns- eller smags- eller mave-sansen efterfølgende snydt. En fabelagtig vel-marineret og mørbanket nakkefilet sammen med en selvfølgelig dejle kartoffelmos og dertil en svampe-fløde-sovs med prutte-løg - mums blev der sagt. Måske lidt utraditionelt fravalgte forsamlingen rødvinen til fordel for no’le spændende stoute øl fra et lokal-kendt bryggeri, men disse passede ganske fortrinligt til den gevaldigt smagsfulde ret. Så var bunden ligesom lagt, meeen… - intet rigtigt tippe-møde hos den gode LPW uden kage og portvin. Således kom en lille 14-personers fragilité-kage og en 7-personers Tawny på bordet - og så var vi vist også lige ved at være dér.

Kaffen blev sat over, og efter et par krus med og/eller uden skum kom også kortene på bordet sammen med indtil flere slagse gins. Således velforsynede og godt underholdt af hinanden og Afzelius på grammofonen endte vi godt og vel ud på de meget små timer, førend vi måtte takke af for endnu et umanerligt mindeværdigt tippe-træf.

Taxa blev hidkaldt til no’le og S-tog blev fundet af somme, og med endnu en skvat gin i en enkelt af flaskerne blev de gode og immervæk friske SBM og FL hængende nok en stund, inden selv de velsagtens på et tidspunkt også måtte melde pas.

Stor tak til vor som altid gavmilde mødeøl-sponsor og kæmpe tak til den gode LPW for dette overdådige arrangement.

 

Refereret over evne af sekretæren.