Referat fra generalforsamlingen lørdag den 9. november 2019 hos den gode LPW.

 

Til stede: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Fraværende: JJ.

 

Så blev det finale på vor lille tippeforenings 1. etape her i 39. sæson. Den gode LPW havde glædeligt budt til træf i sit nye domicil på Tagensvej, og det var bestemt et sted, som at det var værd at besøge. Desværre kunne den gode JJ ikke deltage denne gang, men med mange gode tanker håber vi på en hurtig bedring og et snarligt gensyn.

Kun en lille smule før og ikke ret meget efter den annoncerede mødetid kæmpede de gæstende medlemmer sig vej opad de frygteligt mange trapper til 4. sal, hvor den glade mødevært tog hjerteligt imod og bød indenfor i de gemytlige festlokaler. Snart blev den første velkomstøl afløst af den næste, og det næste fad grisehud blev tømt (af no’le?) ikke længe efter det første.

Scoringerne begyndte så småt at tikke ind på lystavlen, imedens den gode FL fandt de første af flere glade mødeøl frem fra det Jacobsenske skattekammer, og begejstringen ville selvsagt ingen ende tage. Pausen var tegn til at afholde selve generalforsamlingen, og som født ordstyrer kunne vor gode mødevært herefter påkalde sig formandens beretning. Som nærmest urørlig etapefører havde vor beskedne formand ikke meget at føje til etapens forløb, og med over halvdelen af foreningens hidtidige indtipning kommende fra samme gav ej heller kassererens beretning lejlighed til de store armbevægelser.

De på forhånd nærmest allerede uddelte æresbevisninger måtte dog nødvendigvis afvente den fede dame, og uden indkomne forslag blev også dette punkt på dagsordenen nemt afklaret.

Næstkommende møde blev fastlagt til den 1. februar 2020, hvor den gode FN vil være så venlig at tage imod os på hjemmebanen i Ølstykke.

Under eventuelt blev det med hensyn til den gode JJ’s midlertidige fravær foreslået, at vi i vore vedtægter forsøger at tage højde for en sådan force majeure, ved f.eks at annullere evt. mulkt. Forsamlingen lod det være op til bestyrelsen snarest at formulere denne vedtægtsændring i passende mundrette vendinger. Vi har endnu ikke hørt fra bestyrelsen og må indtil da henvise til vendingen i vore vedtægters §10, som at der lyder:

”Eventuelle akutte tvistligheder, der ikke måtte kunne løses via de vedtagne vedtægter eller i mindelighed, afgøres suverænt af formanden”. 

Efterhånden begyndte den fede dame så småt at hæve sin milde røst, og hvad der først lignede en længe afgjort finale, endte pludseligt som mere end almindeligt spændende. Omkring Joker-hatten var der dog ingen tvivl - den sad den gode GBL på nærmest fra start og således altså også til slut på denne etape. I den anden ende havde vor forbavsende formand bare 2 omgange før finalen ført med hele 9 points, men med en imponerende slutspurt nåede den gode FL lige akkurat op fra baghjul op og snuppede æren og Fessor-hatten og det halve kongerige. Begge vore fortjente vindere blev naturligvis hyldet på behørigt applauderende vis af forsamlingen.

Skal vi her lige opsummere vore indsatser og gevinster, så havde den gode SBM satset flot men også lidt uheldigt, og han endte med 2 små 8-ere og en mulkt. Lottoen var glemt, og vore halve hunde endte med 3 x 5 penge fra de gode SBM’s og GBL’s kenoer. Som fodnote skal nævnes, at én enkelt scoring til Hull ville have gjort os omkring 2.500 penge rigere fra den gode CT’s odds - og den gode CT til etape-vinder - ja, de små marginalen.

Endelig var Fabio nået frem med tilbehør til middagen, og forsamlingen bænkedes med rumlende maver og ivandløbende munde omkring det velduftende bord. Referenten fik desværre ikke noteret sig det smukke, franske navn på indholdet i den sorte gryde, men sammen med de velgjorte italienske pommes fritter var det bare guf de la guf og så endda med glade røde vine til. Vel vidende, at vi er blevet knapt så storspisende med årene, havde vor gode vært viseligt undladt at tænke i forret, meeen… - så var der dessert. En lille velvoksen 12-personer Othello-lagkage blev delt i 8 mundrette stykker og forsvandt på filøjerlig vis som dug for solen sammen med blandet kaffe og det meste af et par fortryllende flasker port. Og så kunne vi heller ikke mere.

Det blev tid til lidt kort sammen med en smule GT, og med et næsten uventet besøg af den verdenskendte HH gik snakken og musikken og GT-erne lystigt til godt og vel ud på natten, og alle måtte takke af og byde pænt farvel og på gensyn.

 

Stor tak til den gode LPW for dette gevaldige arrangement og også en stor tak for de altid skønne møde-øl fra vor altid gavmilde sponsor.

 

Refereret efter evne af sekretæren.