Referat fra generalforsamlingen den 19. november 2022 hos den gode SBM.

 

Tilstedeværende: SBM, CT, FN, FL, GBL, KSH, LPW.

Nærværende: JJ.

Special guest: Arne Skogsberg (Mudderen)

Fraværende: Ingen.

 

Finalen på 1. etape i vor lille tippeforenings 42. sæson blev et længe ventet og ønsket besøg hos den gode SBM, hvor vi forventeligt skulle indvie de nyrenoverede lokaler på toppen af København. Turen op til 5. sal var dog ikke blevet kortere og ej heller mindre trappeserende, så det var med lettere forhøjet puls vi nåede op i de tyndere luftlag. Men heldigvis fik vi da vejret igen og kunne nyde de imponerende og flotte lokaler, som at vor glade vært havde fået konstrueret. Vel gjaldt dette træf som en alm. generalforsamling, men i anledning af såvel ombygning som nyeligen klaret rund årsdag havde den gode SBM insisteret på at stå for at afholde såvel arrangement som udgifter ved samme. Og ovenihatten skulle forsamlingen beriges også med selskabet af vor gode, gamle ven hr. Arne Skogsberg - tidligere kendt som Peddersen for ikke at sige mr. Mud - og så var der ellers linet op til fest og farver i Linnésgade.

Godt bænkede i storstuen kunne vi nyde de første par kopper tår øl - et solidarisk og ganske behageligt bryg fra Ukraine - sammen med en gevaldig posefuld grisehuder af ukendt etnisk herkomst. Vor glade vært rumsterede i køkken-afdelingen, og snart blev forsamlingen kaldt til bords, hvor en storslående frokost medsamt øl og snapse ventede de spændte ganer og maver. For lidt at retfærdiggøre de små glas - som om vi behøvede - startede vor gode vært med at servere no’le krydrede sild, som inden længe igen kunne svømme lystigt. Så var vi godt i gang, og frokosten fortsatte på samme fabelagtige facon. En dobbelt belagt fiskefilet, der af flere blev kaldt den bedste smagt nogensinde, herefter en liflig laksemad sluttende med en top-dollar tyndstegs-filet, og så kunne vi heller ikke mere - troede vi da. Det var jo blevet kaffe-tid - enkelte tog den ren - men så var der da også lige en ”lille” Othello, som på forunderlig vis blev delt i 8 halvdele og på uforståelig vis forsvandt som sneen, der faldt i fjor.

Undervejs i denne fantastiske frokost var vi allerede tyvstartet med et par spændende møde-øl, og med tippe-bolden lige om hjørnet fortrak forsamlingen atter til storstuen, hvor scoringer og flere gode møde-øl blandende sig med et par tidlige GT-er. Selve mødet indledtes med lidt formands- og kasserer-roser til specielt sæsonens hidindtille indtjening og en deraf følgende usædvanlig potent potkasse, som forsamlingen besluttede at henføre til en jubi-kasse til fornuftig formøbling ved et jubi-møde til kommende efterår.

Æresbevisningerne kunne med sindsro uddeles, ikke desto trods at etapens sidste tegn endnu ikke var indløbet, og efter etape-føring nærmest fra start til slut modtog den gode GBL fortjent Fessor-hatten, og efter en modsvarende enestående præstation modtog den gode FL Joker-hatten - og begge blev naturligt og højlydt hyldet af forsamlingen.

Ingen indkomne forslag, og kommende møde blev foreløbigt fastlagt til den 4. feb. 2023, hvor den gode LPW vil lægge hus- og hjerterum til. Ligeledes blev også sommermødet foreløbigt fastlagt til weekenden omkring den 3. juni 2023, hvor den gode GBL’s sommerresidens kan glæde sig til besøg.

Under eventuelt blev ugesedlens nye - og for no’les medier forbedrede - design omtalt, og vor webmaster blev udfordret til at afsøge mulige forbedringer. Endelig var vor kasserer en kende urolig omkring ansvaret for den bugnede potkasse, og som tidligere nævnt, besluttede forsamlingen at overføre runde 10K til en jubi-kasse for senere afvikling ved passende lejlighed.

Møde-opstillingen fra den gode SBM viste sig enestående derhen, at alle 3 sikre var ok, imedens alle 5 halve var skæverter med 4 8-ere til følge - det måtte jo vende. De halve hunde viste sig at afkaste 15 penge fra den altid stabile Keno fra den gode SBM, samt 30 penge fra den ligeledes venlige Alt-eller-intet fra den gode FL.

Vor nykårede Fessor - den gode GBL - havde en mødetid i lufthavnen kl. 5 næste morgen og følte således for et tidligt opbrud ligesom den gode CT, der var en kende mat og måske tæt på noget flue. Så efter endnu lidt øl og et par GT-er ledsaget af et par gode skiver vinyl fandt de resterende endnu en gang plads omkring madbordet, hvor dejle pølser og oste fristede de ellers ikke voldsomt sultne maver over evne.

Midnatten nærmede sig, og formandens togbillet skulle snart indløses, og med den gode FN som vejviser blev stationen til hjemturen sikkert fundet. Den gode FL og LPW holdt vor gode vært med selskab endnu en stund og monstro ikke, de nåede godt og vel ind i det nye døgn, førend trætheden for alvor meldte sig.

 

Stor tak til vor altid gavmilde øl-sponsor og ikke mindre stor tak til den gode SBM for dette overdådige og potkasse-venlige arrangement. Tillykke med den vellykkede renovering og vi vil glæde os til et comeback - næste gang måske endda med balkon.

 

Refereret over evne af sekretæren.